Brandul S-KARP, încălțăminte românească, a văzut lumina zilei în 2009, nu după mult timp apărând și pantofii de alergare Feline. Prin ce se evidențiază această ”felină” care poate fi folosită și pe asfalt dar și pe potecă? Greutate mică, stabilitate, aderență, tracțiune!

S-KARP Feline este unul din cele două tipuri de pantofi de sport ai companiei fondate de Radu Jitaru, un brașovean născut la Sinaia, reprezentând de fapt versiunea pentru cursele mai rapide, pentru competițiile în care apare și asfalt. Pentru cursele montane sută la sută, S-KARP are modelul Trail Runner, trei tipuri, unul din ele fiind de iarnă (prezentarea lor o s-o facem cu altă ocazie). Principalele caracteristici ale ”Felinelor”, explică producătorii, sunt aderența, tracțiunea, absorbția șocurilor, stabilitatea, greutatea foarte mică și comoditatea, fiind recomandate, mai ales, pentru alergările montane și pe asfalt. ”Sunt potriviți pentru cele mai dificile curse de alergare, dar și pentru activitățile de zi cu zi sau diverse activități outdoor. Elementele foarte precis încorporate în aceste modele aproape că fac ca distanțele să nu mai conteze, oferind un confort extraordinar”, se precizează pe site-ul oficial.

s-karp-feline

”Feline este un pantof foarte ușor, comod și care nu ”înnegrește unghiile”. Îmi pare bine că tot mai multe persoane aleargă și apreciază acest model”, a spus Radu Jitaru. Compania de încălțăminte fondată de afaceristul născut în Sinaia, care a început producția în 1998, a produs peste 3 milioane de perechi de încălțăminte în sistem lohn, pentru mărci precum Asolo, Tecnica, Roces, și alții, iar din noiembrie 2009 a început producția propriului brand de încălțăminte, S-KARP.

Caracteristici tehnice:

  • Fata/Upper: Mesh
  • Captuseala/Lining:  NU
  • Talpa/Sole: Vibram Exmoor
  • Marimi/Size: Euro 36-47
  • Greutate/Weight: ~259 gr (½ mărime/size 42)

Vezi aici cum se face încălțămintea S-KARP