Romanian Running Awards

Romanian Running Awards, premiile 4run.ro, ediția a III-a

Romanian Running Awards, premiile 4run.ro energizate de GoldNutrition, au ajuns la ediția a III-a, voturile antrenorilor, sportivilor, jurnaliștilor și ale cititorilor 4run.ro urmând să desemneze cei mai buni alergători români din 2017.

Premiile 4run.ro au în acest an nouă categorii, după ce grupa ”ultramaraton” a fost împărțită în două, ”ultramaraton asfalt” și ”ultramaraton montan”. Pe lângă voi, vor fi invitați să voteze foști și actuali sportivi, antrenori și jurnaliști (alergători amatori sau nu). În perioada următoare o să vă prezentăm finaliștii fiecărei categorii (sprint, semifond, fond, maraton, alergare montană, ultramaraton asfalt, ultramaraton montan, orientare în alergare și triatlon), evidențiind o selecție a performanțelor din 2017 care să vă ”ghideze” în alegerea pe care o veți face.

Cum se va alege cel mai bun sportiv al fiecărei categorii cât și alergătoarea și alergătorul anului? Prima opțiune a fiecărei grupe de ”votanți” – sportivi, antrenori, jurnaliști și cititori 4run.ro, va primi 100 de puncte, urmând ca acestea să se adune, iar sportivul cu cele mai multe, maxim 400, să fie desemnat cel mai bun. În caz de egalitate, redacția 4run.ro va face departajarea. Cititorii 4run.ro vor alege folosind un formular de vot online, sportivul care va primi cele mai multe voturi fiind cel care va acumula 100 de puncte (în caz de egalitate, punctele se împart). Start vot, pe 15 decembrie! În cazul celorlalte categorii de ”votanți” (sportivi, antrenori, jurnaliști), alergătorul care va avea cele mai multe opțiuni este cel care va acumula 100 de puncte (la egalitate, departajarea se va face ca în cazul unui clasament pe medalii, pe țări).

Premiile Romanian Running Awards, energizate de GoldNutrition

Ediția a treia a premiilor 4run.ro, Romanian Running Awards, este energizată de GoldNutrition, un brand portughez care produce suplimente pentru sportivi, produse de nutriție certificate de analiza microbiologică și de laboratore anti-doping recunoscute. Împreună cu GoldNutrition România, vom acorda premii celui mai bun alergător român și celei mai bune alergătoare române și, de asemenea, vom efectua trageri la sorți în care vom oferi cititorilor 4run.ro ”kit-uri de cursă”.

În 2016, Bobocel și Ionescu, aleși cei mai buni alergători

Anul trecut, în cadrul Romanian Running Awards a fost introdusă o nouă categorie, triatlonul, ajungându-se astfel la opt. Cei mai buni alergători au fost desemnați Ancuța Bobocel și Marius Ionescu, categoriile fiind câștigate de Bianca Răzor și Mihai Pîslaru (cei mai buni sprinteri), Florina Pierdevară și Cătălin Voicu (cei mai buni semifondiști), Ancuța Bobocel și Alexandru Corneschi (cei mai buni fondiști), Paula Todoran și Marius Ionescu (cei mai buni maratoniști), Andra Anghel și Ionuț Zincă (cei mai buni orientariști), Denisa Dragomir și Viorel Pălici (cei mai buni alergători montani), Antoanela Manac și Ciprian Bălănescu (cei mai buni triatloniști) și Georgeta Manolache și Robert Hajnal (cei mai buni ultramaratoniști). Vezi detalii câștigători 2016, aici.

La prima ediție, Răzor și Ionescu au fost cei mai buni alergători

Romanian Running Awards a ”debutat” în 2015, având doar șapte categorii. Cei mai buni alergători au fost desemnați Bianca Răzor și Marius Ionescu, iar categoriile au fost câștigate de Bianca Răzor și Cătălin Câmpeanu (cei mai buni sprinteri), Florina Pierdevară și Ionuț Zăizan (cei mai buni semifondiști), Ancuța Bobocel și Nicolae Soare (cei mai buni fondiști), Mădălina Florea și Marius Ionescu (cei mai buni maratoniști/semimaratoniști), Andra Anghel și Ionuț Zincă (cei mai buni orientariști), Denisa Dragomir și Ionuț Zincă (cei mai buni alergători montani) și Adriana Dancu și Radu Milea/Robert Hajnal (cei mai buni ultramaratoniști). Vezi detalii câștigători 2015, aici.