Romanian Running Awards

Romanian Running Awards 2016 / Start vot!

Un an plin de competiții, un an olimpic, la ”Jocuri” România având 12 alergători și alergătoare, este aproape de final. E timpul de Romanian Running Awards, e timpul să vedem care au fost cei mai buni alergători din 2016! Start vot!

Între 5 și 15 decembrie veți putea vota la opt categorii, Sprint, Semifond, Fond, Maraton, Ultramaraton, Alergare Montană, Orientare în Alergare și Triatlon, ca de altfel și pe cel mai bun alergător și pe cea mai bună alergătoare din România, folosind formularul de vot de mai jos. Apasați pe ”căsuța” în care apare favoritul dumneavoastră și alegerea va fi contabilizată automat. Dacă este necesar, puteți utiliza butoanele colorate din subsolul paginii pentru a vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare din sportivii nominalizați.

Puteți vota la toate cele 8 categorii (feminin & masculin) sau numai la una din ele, iar la ”Alergătorul anului” și ”Alergătoarea anului” puteți adăuga opțiunea voastră dacă aveți una care nu coincide cu finaliștii pe care i-am nominalizat noi.

Premiile Romanian Running Awards, energizate de GoldNutrition

Ediția a doua a premiilor 4run.ro, Romanian Running Awards, este energizată de GoldNutrition, un brand portughez care produce suplimente pentru sportivi, produse de nutriție certificate de analiza microbiologică și de laboratore anti-doping recunoscute. Împreună cu GoldNutrition România, vom acorda premii celui mai bun alergător român și celei mai bune alergătoare române și, de asemenea, vom efectua două trageri la sorți în care vom acorda cititorilor 4run.ro ”kit-uri de cursă” de la GoldNutrition.

MARATON FOND SEMIFOND SPRINT ALERGARE MONTANĂ ULTRA ORIENTARE TRIATLON