Marius Ionescu, la Campionatul Balcanic de Cros
Marius Ionescu, la Campionatul Balcanic de Cros

România, campioană balcanică cros! Băieții, pe 2!

4shop.ro

Echipa feminină de cros a României, formată din Ancuța Bobocel, Cristina Negru, Cristiana Ghiță și Adela Bălțoi, a terminat Campionatul Balcanic de Cros (Vrbovec, Croația) pe primul loc. Băieții (Marius Ionescu, Ionuț Betej și Marius Bușcă) au venit pe doi.

După o zi de ninsoare care a transformat suprafața de concurs într-o mocirlă rece, atleții și atletele din România au terminat Campionatele Balcanice de Cros, desfășurate în Vrbovec, Croația, pe podium. Echipa feminină de cros, formată din Ancuța Bobocel, Cristina Negru, Cristiana Ghiță și Adela Bălțoi, a devenit campioană, iar cea masculină, în componența Marius Ionescu, Ionuț Betej (loc 5) și Marius Bușcă (loc 12), vice-campioană balcanică. Podiumul, la fete: Ancuța Bobocel (27.41:30), Sonja Stolic (27.48:20) și Cristina Negru (27.54:90). La băieți, singurul medaliat a fost Marius Ionescu, pe locul 3 (31.38:00). La juniori, echipa masculină (Dorin Rusu – locul trei, Mădălin Chiș, Cătălin Marian și Ionuț Dumitru) a urcat pe treapta a doua a podiumului.

În Irlanda, la Campionatele Naționale de Cros, Sergiu Ciobanu, chinuit de o intoxicație alimentară, a terminat pe locul șase și foarte probabil va face parte din lotul Irlandei pentru Campionatul European de Cros din Franța.