În a doua zi a Europenelor de Atletism de Sală, Belgrad, Serbia, niciun român nu s-a calificat în finale, reprezentantul CSM Ploiești, Petre Rezmiveș, oprindu-se în semifinale.

Petre Nicolae Rezmiveș a fugit în a patra serie de 60 de metri de la Campionatul European de Atletism indoor, terminând pe locul 4, în 6:76, un timp de ajuns pentru a se califica în semifinale, acolo unde însă s-a oprit, alergând cursa în 6:79. În competiție au mai fost prezenți și Andrei Gag, la greutate, atletul ratând ultimul act după o aruncare de 19.74 m, și Angela Moroșanu, la lungime, cea mai bună săritură a ei, 5.98 m, nefiind de ajuns pentru finală. În ultima zi a competiției România va fi reprezentantă doar de Ancuța Bobocel, în finala de la 3.000 de metri (ora: 17.30). (foto: Cristian Barbu, FRA)

Altfel, atleta rusă Daria Klișina, autorizată să participe la Europenele indoor de la Belgrad cu statut de sportiv independent a purtat culorile țării sale, suspendată din toate competițiile de atletism din cauza scandalului de dopaj generalizat, doar în elasticul de păr. Săritoarea rusă, care trăiește de 4 ani în SUA, s-a calificat în finală cu a doua performanță, 6,83 m, în urma sârboaicei Ivana Spanovic — 7,03 m. (foto: Daria Klișina, Facebook)