Printre expozanții de la Salonul Ultra-Trail UTMB, și o cursă din România

4shop.ro

Salonul Ultra-Trail, zona Expo de la UTMB, este cel mai mare ”târg” din lume dedicat trail-ului, fiind prezenți peste 150 de expozanți, atât producatori de echipament sportiv, magazine etc, cât și organizatori de curse din lumea întreagă, printre ei, pentru prima dată, și cei de la Maraton Apuseni.

Salonul Ultra-Trail de la UTMB este un imens târg de produse dedicate alergării montane, pe orice distanță – echipament, ceasuri, telefoane, gadgeturi, nutriție, hidratare etc, în cele 4 zile în care este deschis primind peste 50.000 de vizitatori. Aflat la ediția a 12-a, acest salon oferă posibilitatea și organizatorilor de curse din lumea întreagă să se prezinte, în acest an, o premieră, fiind prezentă și o cursă din România, Maratonul Apuseni msg systems.

Maratonul Apuseni este un eveniment organizat de Clubul Alpin Român secția Universitară Cluj ce se desfășoară în stațiunea Muntele Băișorii și se prezintă alergătorilor ca fiind o competiție care propune cinci trasee care traversează crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale Munților Apuseni. În 2019, Maratonul Apuseni a avut loc în 26 mai, cursele având trasee de 73,6 km (Ultra), 43,7 km (Maraton), 21,1 km (Semi), 7 km (Cros) și 3,2 km (Family). În 2020, a 10-a ediție a Maratonului Apuseni va avea loc pe 30 mai.

Mai multe informații despre Maratonul Apuseni, pe site-ul oficial.