Triatlon, proba de inot

Primul triatlon în IOR, București, Titans Triathlon

4shop.ro

În perioada 11-13 august, în zona parcului Alexandru Ioan Cuza (IOR), va avea loc, în premieră pentru București, Titans Triathlon, un concurs în cadrul căruia se va desfășura și Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon pe distanțele Sprint și SuperSprint.

Bucharest Sport Club anunță că în perioada 11-13 august în zona parcului IOR din Capitală va avea loc Titans Triathlon, înotul urmând să se desfășoare într-o zonă a lacului curățată și amenajată, pe care se vor monta ponton și balize, proba de bicicletă, pe străzile de lângă – Liviu Rebreanu și Nicolae Grigorescu, iar alergarea, pe aleile parcului, de-a lungul unui traseu marcat și delimitat corespunzător.

* înscrierile pentru copii sub 13 ani, gratuite.

Programul se întinde pe parcursul a trei zile, vineri urmând să aibă loc cursele de aquatlon (înot și alergare, pentru juniori, Elite și amatori – 750m + 5km), sâmbătă, triatlonul pentru categoriile copii și cadeți, iar duminică, triatlonul pentru Juniori, Elite, Amatori (750m + 20km + 5km) și probele de ștafete (400m + 10km + 2.5km).

Mai multe detalii, pe site-ul oficial → http://www.titanstriathlon.ro/”Nu credeam să se mai încumete cineva să organizeze o competiție sportivă în București. Voi fi și eu prezent!”, a spus multiplul campion național de ciclism, Alex Ciocan, un foarte bun triatlonist de altfel. ”În sfârșit, putem organiza Campionatele Naționale de Triatlon la București. Sunt sigur că o să avem un număr record de participanți”, a adăugat președintele federației de specialitate, Peter Klosz. Președintele Bucharest Sport Club, clubul organizator, Marius Grigore, a precizat: ”Mă bucur că putem să oferim pasionaților experiența mult așteptată: să punem, împreună, Bucureștiul pe harta triatlonului”. (foto: 4run.ro, Bucharest Sport Club)

Fiți la curent cu ultimele informații despre cursă pe pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/titanstriathlon