Urbatlon 2016
Urbatlon 2016

Peste 1.000 de persoane, la ediția a III-a a URBATLON

Sâmbătă, 11 iunie 2016, pentru aproape 6 ore, Arena Națională a fost gazda URBATLON, un eveniment unic în țară, care a adunat peste 1.000 de persoane, concurenți și susținători, la cea de a III-a ediție a sa.

Încă de la primele ore ale dimineții voia bună s-a instalat la Arena Națională, anunță organizatorii URBATLON. Sute de concurenți, nerăbdători să pornească în noua aventură, au venit în Parcul „Lia Manoliu” însoțiți de prieteni, colegii sau familie. Tonul mișcării a fost dat de Bălașa Percussion Group cu ritmuri de samba și salsa. Apoi, întreaga mulțime a fost energizată de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class România, printr-o sesiune dinamică de încălzire, dar și de MC-ul evenimentului, Mihai Pali, ce a menținut ritmul distracției pe toată durata competiției. De departe, cursa de alergare cu obstacole URBATLON și-a meritat titlul de cel mai electrizant și distractiv eveniment al verii în Capitală!

Evenimentul a fost deschis de tradiționala defilare a concurenților, efectuată în ritm de tobe, în cadrul căreia au fluturat drapelele celor mai mari echipe ale companiilor participante, dar și ale cluburilor sportive prezente la competiție. Amatorii de mișcare s-au încărcat cu doze maxime de adrenalină pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul căruia au trecut prin 9 probe atletice cu obstacole urbane, puse într-un format super energizant și distractiv, care s-au desfășurat atât în exteriorul cât și în interiorul Arenei Naționale: Warm-up Check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Work & Fun by World Class România, Asaltul Arenei by MPG, Jump & Fun by Toortitzi, Blocaj în trafic by Kiss FM, Run for Shopping by Carrefour, Speedy joy by SPRINTEN și Happy Moves by Coca-Cola. (foto: URBATLON)