Crosul Pădurii, antrenament
Crosul Pădurii, antrenament

Până pe 29 februarie, taxă mai mică la Crosul Pădurii

4shop.ro

Anul acesta Crosul Pădurii se va întinde pe două zile, urmând cursul firesc al oricărui lucru de bună calitate, ne-au transmis organizatorii. Va începe în forță sâmbătă 16 aprilie, cu o zi dedicată tuturor copiilor prin alergare și ateliere creative, iar pe 17 aprilie, adulții se vor aduna din toate colțurile sub deviza «Aleargă și împădurește românește!».

Participanții la Crosul Pădurii, din 17 aprilie, competiție ce se desfășoară în Parcul Tineretului, cu trei curse, pe distanțe de 5 kilometri (start ora 9.00), 10 kilometri și 15 kilometri (start ora 9.15), vor putea plăti o taxă mai mică până pe 29 februarie, pentru ca din martie prețul de participare să se mărească. Pentru crosul de 5k taxa este de 50 de lei, pentru 10k, se plătește 80 de lei, iar pentru 15k, 100 de lei. În martie, cine se va înscrie trebuie să achite: 60 de lei pentru 5k, 100 de lei pentru 10k și 120 de lei pentru 15k. Întreaga sumă strânsă din taxele de participare, ne-au spus organizatorii, se va transforma în puieți care vor fi plantați în Pădurea copiilor, pe terenuri agricole degradate din sudul țării.

Banner_730x90-static_3

Crosul Pădurii este un eveniment marca Pădurea copiilor, prima ediție având loc în anul 2009 și de atunci continuă tradiția an de an cu dorința de a aduna laolaltă iubitori ai sporturilor în aer liber și ai naturii deopotrivă. An de an crosul a crescut în numărul de participanți respectându-și titulatura de cel mai mare eveniment caritabil pentru mediu din România. (foto: crosulpadurii.ro)

Kit cu ochelari de alergare sau ceas de silicon

Kitul pus la dispoziție de organizatori diferă în funcție de distanța pe care alegeți să o alergați. La cursele mai lungi, 10 kilometri și 15 kilometri, se oferă, pe lângă chipul de cronometrare, medalia de finișer și numărul de participare, și un tricou tehnic și un ceas de alergare de silicon. La crosul de 5 kilometri, nu există chip de cronometrare, urmând să aveți număr de concurs, medalie, un tricou de bumbac și ochelari de alergare. Mai multe informații, pe site-ul organizatorilor!