Marius Ionescu a fost pacer la Mumbai Marathon, alergând 38 de kilometri la un ritm de 3.28 pe mie. Piciu urmează să aibă un cantonament de pregătire în Portugalia, cu gândul la maratonul de la Campionatele Mondiale de Atletism de la Londra.

Marius Ionescu a participat la Mumbai Marathon, în India, de data asta fiind pacer, unde a parcurs 38 de kilometri la un ritm mediu de 3.28 pe mie (pentru un rezultat de maraton de aproximativ 2 ore și 27 de minute). Un antrenament bun, pe care îl va continua cu un cantonament de două luni în Portugalia, la Monte Gordo, acolo unde sunt deja în pregătire Alexandru Corneschi, Radu Milea (Alex și Radu vor avea în weekend o cursă de 10 km în Spania), Claudia Bobocea, Laura Popescu, Andrei Ștefana sau Răzvan Doica și mai urmează să se ducă și Ciprian Bălănescu sau maratonistul basarabean Sergiu Ciobanu.

Andrei Ștefana, pregătit de Valentin Anghel (din noiembrie 2016), antrenorului Claudiei Bobocea, a participat la o cursă de șosea, asfalt și piatră cubică, ce a avut loc în Faro, Portugalia. Olteanul a terminat pe poziția a 2-a, alergând cei aproximativ 7.7 kilometri în 23.49. (foto: Andra Panduru & Facebook Marius Ionescu, Claudia Bobocea, Andrei Ștefana)