Outward Bound Carpathian Adventure are loc și anul acesta, 7-9 august!

4shop.ro

Carpathian Adventure este un eveniment anual al organizației Outward Bound România, o competiție caritabilă cu scopul de a sprijini tinerii din România prin dezvoltarea infrastructurii educaționale în Centrul Outward Bound din Sovata.

Începând cu prima ediție, care a avut loc în anul 2001, evenimentul a fost organizat în diferite locații din zona carpatică, pentru a oferi participanților naționali și internaționali ocazia de a se familiariza cu diverse regiuni din țară și din dorința de a le promova și pune în valoare.

Așadar, competiția Carpathian Adventure ediția a XIV-a va avea loc în perioada 7-9 august 2020!

Locațiile acestei ediții sunt Sovata și Lacul Bezid. Echipele formate din câte patru membrii vor parcurge în jur de 100 km pe jos, pe apă și pe bicicletă. În timpul probelor vor întâmpina și probe de corzi. Concurenții au în total 30 de ore la dispoziție în care să-și testeze nu numai capacitățile fizice, dar și pe cele mentale. Noutatea ediției din acest an este că participanții se pot înscrie și individual, iar în acest caz noi îi vom ajuta în găsirea unui loc într-o echipă.

Chiar dacă, din cauza pandemiei, susținătorul principal al evenimentului s-a retras, organizatorii nu renunță la acest program devenit o tradiție și îl vor organiza conform reglementărilor actuale Covid-19.

Organizatorii așteaptă așadar înregistrarea sponsorilor precum și a participanților. Cei care ar fi deschiși să susțină acest eveniment, sunt rugați să contacteze organizația pe carpathianadventure@outwardbound.ro, iar cei care doresc să se înscrie la competiție, o pot face până pe data de 15 iulie pe site-ul
outwardbound.ro/programe/carpathian-adventure_ro, unde vor găsi regulamentul concursului și multe alte informații.

Outward Bound România este o organizație non-profit specializată în educație experiențială și dezvoltarea leadershipului prin activități outdoor pline de provocări. Programele lor, organizate în condiții de siguranță de mai bine de 25 de ani, oferă experiențe care pot schimba vieți prin dezvoltarea personală și încurajarea implicării în comunitate. Până în prezent, au lucrat cu peste 48.000 de tineri.

Comunicat de presă