Bucharest RUNNING CLUB anunță organizarea TerraLongaTrail’n’Bike, prima competiție sportivă a clubului din afara Bucureștiului, precum și prima cursă de alergare montană și mountain bike organizată în zona Tărlungeni (jud. Brașov).

TerraLonga Trail’n’Bike se va desfășura în zilele de 17 august (cursele de alergare montană) și 18 august (cursele de MTB) și este co-organizat de Asociația Județeană de Atletism Brașov și susținut de Primăria și Consiliul Local Tărlungeni. În plus, calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta mai include, ca și anul trecut: Bucharest 10K&FAMILY RUN – 7 aprilie, Bucharest HALF MARATHON – 11-12 mai, și Bucharest MARATHON – 12-13 octombrie.În premieră în Romania, anunță BRC, toate evenimentele clunului vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicată evenimentelor sportive – platforma de înscrieri, aplicaţia pentru eveniment, sistemul de cronometrare. Uşor de utilizat, accesibilă atât de pe laptop/PC, cât şi de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma oferă posibilitatea de a te înregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar şi pe aceea de a face cadou o înscriere. De pe acelaşi cont de utilizator, se poate face înscrierea la mai multe evenimente, iar contul permite administrarea ulterioară a înscrierilor şi autentificarea în aplicaţiile de eveniment. Aplicaţiile de eveniment sunt concepute ca “one stop shop”, care integrează toate necesităţile unui participant – modulul de înscriere, informatii din site-ul de eveniment şi din platformele social media asociate evenimentului (Facebook, Instagram, Twitter etc). Suporterii alergătorilor aflaţi în cursă, pot urmări transmisiunile live ale evenimentelor, dar şi evoluţia în timp real (live-tracking) a celor aflaţi în cursă.

Printre noutățile prezentate anul acesta, Bucharest RUNNING CLUB anunță parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai mărcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului București și Maratonului București 2019, prezența Hotelului Intercontinental în calitate de Hotel Oficial al Bucharest 10K&FAMILY RUN, Semimaratonului București și Maratonului București precum și prezența sponsorilor nou veniți – Albalact și Greenfield, sponsor Cursa Ștafetă în cadrul Semimaratonului București.

Bucharest 10k& FAMILY RUN deschide sezonul evenimentelor de alergare lansând provocarea de a petrece o zi în aer liber alături de cei dragi și de a alerga împreună, în paralel cu atleții români și străini, îmbinând performanța – 10 kilometri cursă acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie. În cel de-al doilea week-end al lunii mai şi în cel de-al doilea weekend al lunii octombrie se vor defăşura evenimentele devenite deja tradiţionale Bucharest Half Marathon şi Bucharest Marathon, aflate la cea de a VIII- a ediţie, respectiv la cea de a XII-a. Pentru aceste două evenimente, zilele de sâmbătă vor fi dedicate curselor copiilor, adolescenţilor şi Cursei Populare, iar duminicile curselor competitive.

Franz Weiler, Uniqa Asigurări“Ne bucurăm să sprijinim, pentru al patrulea an consecutiv, cursa UNIQA Asigurări Bucharest 10k & Family Run, în parteneriat cu Bucharest RUNNING CLUB. UNIQA Asigurări folosește fiecare oportunitate pentru a încuraja un stil de viață sănătos în rândul publicului larg și al angajaților săi. Acest eveniment a devenit o tradiție pentru iubitorii de alergare, oferindu-le ocazia de a se relaxa prin practicarea sportului alături de familie și de cei dragi, dar și de a se implica în susținerea unei cauze caritabile.  Pentru UNIQA Asigurări, numărul 10 are și o altă semnificatie în 2019, întrucat compania sărbătorește un deceniu de existență în piața de asigurări din România. Prin astfel de parteneriate, credem ca ne putem continua să aducem un plus de valoare în viața oamenilor, ajutându-i să își construiască un viitor sănătos.”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

„La Porsche România/Volkswagen știm ce înseamnă să dai tot ce ai mai bun, să construiești cu răbdare și să te bucuri pe podium. Suntem alături de participanții la competiții și îi felicităm pentru că îndrăznesc să-și depășească limitele și să creadă în potențialul lor. Participarea la astfel de competiții are un rezultat vizibil, al performanței și un altul mai greu de cuantificat, anume valoarea care derivă din faptul că-i inspiri pe cei din jur”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

“În cei 12 ani de când susține Maratonul Bucuresti, Raiffeisen Bank a avut bucuria să urmărească evoluția extraordinară a acestui proiect și creșterea sa, nu numai în cifre, de la 900 de participanți în 2007 la 19.000 în 2018, ci și în popularitate în rândul alergătorilor și în numărul de realizări la nivelul societății românești. Susținem în continuare sportul ca stil de viață sănătos și tocmai de aceea păstrăm convingerea că alergarea îmbunătățește calitatea vieții, fiind în același timp constienți ca promovarea valorilor acestui sport are nevoie de un angajament pe termen lung și un parteneriat consecvent”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank.

“Mulțumim sponsorilor și partenerilor instituționali tradiţionali pentru suportul constant, precum şi celor care s-au alăturat anul acesta familiei Bucharest RUNNING CLUB. Le mulţumesc atât celor care aleargă an de an la competiţiile pe care le organizăm, precum şi celor care vor participa pentru prima dată în 2019.” a afirmat Valeria Răcilă van Groningen, Președinta Bucharest RUNNING CLUB.

“Având o dorință solidă de a încuraja un stil de viață mai bun prin mișcare, Hervis România se implică și în acest an ca sponsor tehnic Bucharest RUNNING CLUB, oferind tricourile pentru 10K&FAMILY RUN. Cu un istoric vast în sponsorizarea evenimentelor sportive, Hervis își continuă misiunea de a încuraja cât mai multe persoane să facă sport iar alergarea este principala activitate pe care aceștia mizează. Alergarea nu ne forțează să respectăm un anumit program. Este un sport la îndemâna oricui, care nu necesită decât purtarea unui echipament potrivit care să nu afecteze sănătatea picioarelor. În plus, acesta se potrivește atât persoanelor care iubesc natura cât și a celor care preferă să facă mișcare în interior. Beneficiile alergării sunt nenumărate printre care: crearea unei dispoziții plăcute, îmbunătățirea sănătății dar petrecerea timpului liber printr-o activitate plăcută.  În plus, ce poate fi mai frumos decât să alergi împreună cu familia la un eveniment sportiv?  Bună dispoziție, oameni dragi alături și sentimentul că faci ceva pentru sănătatea ta și a celor apropiați sunt ingredientele perfecte pentru rețeta fericirii“. A declarat Elena Gheorghiṭă,Marketing Manager, Hervis Sports & Fashion Romania.

Comunicat de Presă