On Cloudstratus

Noul On Cloudstratus, pentru distanțe lungi și foarte lungi – Preview

La nouă ani distanță de la apariția pantofilor de alergare On, care au introdus talpa CloudTec, după mai mulți ani de cercetare și teste, firma elvețiană a scos pe piață și un pantof cu o mai multă amortizare pentru distanțe lungi și foarte lungi. ”Nori” dubli, amortizare dublă, alergare dublă!

On Cloudstratus (305 grame la mărime 42) introduce pe piață o noua talpă cu ”nori”, care prezintă acum un sistem în două nivele (2 straturi) cu CloudTec, acele ”celule” goale, care, împreună, se combină și oferă o alergare lină. Primul rând de ”nori” asigură o amortizare ridicată dar și propulsează talpa în mișcarea sa spre înainte. Al doilea rând de ”nori” absoarbe și ultimele forțe provenite din impactul piciorului cu suprafața de alergat și adaugă și mai multă propulsie.

În plus, ne spun producătorii, acest nou pantof de la ON integrează și în partea din față ”nori” conectați între ei pentru a mări aria de contact, a distribui mai bine presiunea și a îmbunătăți reacția. O nouă inovație, vine și la partea de deasupra, din față, a pantofului, care este construită asimetric, astfel că ea se îndoaie acolo unde piciorul flexează. Și sistemul de prindere a șiretului arată altfel în partea de jos, având o formă de stea, pentru un control mai bun.
”Am lucrat mulți ani la această încălțăminte, cu scopul de a crea un pantof premium, cu o super-amortizare. Cred cu siguranță că am creat ceva unic, despre care poți să spui de cum îl vezi că nu e un pantof de alergare standard, lucru pe care îl și simți de la prima încercare”, a spus Olivier Bernhard, unul dintre fondatorii On.

On Cloudstratus au fost lansați pe 20 iunie și se găsesc deja în anumite magazine partenere extremeriders.ro.

foto: On Running