A ramas mai putin de doua saptamani pana se va da startul alergarii in padurea Baneasa la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, competitie marca RUNFEST! Crosul, aflat la editia a 4-a, ofera multiple curse dedicate atat celor care vor sa isi testeze abilitatile in trail running, celor care vor sa alerge impreuna cu prietenii, cat si persoanelor care vor sa faca sport in familie.

foxtrail-noi-beneficiiVa anuntam cateva noutati care privesc atat beneficiile de care vor avea parte concurentii la zona de Start/Finish dar si pachetele competitionale oferite in saptamana evenimentului. Competitia RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon este sustinuta de Barilla, pastele nr. 1 in Italia, partenerul oficial al evenimentului, si este prezentata de Persil. In kiturile de concurs se vor regasi, pe langa elementele deja anuntate, si noi produse oferite de sponsorii care s-au alaturat acestui cros. Astfel, fiecare concurent (+12 ani) care s-a inscris la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon va primi un pachet ce include: numar de concurs; cip unic de cronometrare; tricou tehnic* personalizat RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon 2016; voucher discount special pentru cumparaturi la Running Warehouse Europe; baton Isostar; un plic cu H24 Hydrate oferit de Herbalife; un tub de ArtroMax Gel, un ARTRO Tab, capsule efervescente, produse dedicate sportivilor si oferite de Health Advisors; un pachet de biscuiti gustosi de la Toortitzi; un pachet de Persil Gel 20 wl, asigurat de Persil; medalie de Finisher, dupa incheierea cursei; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, si o doza Ciuc Natur Radler la finalul evenimentului, aceasta din urma fiind alocata doar adultilor; alte produse oferite de sponsori. La acestea se adauga serviciile evenimentului, detaliate in pagina dedicata crosului de pe www.runfest.ro. Va reamintim ca pe 28 august vor avea loc 32 de curse de alergare in padurea Baneasa, impartite in functie de varste si abilitati, pe 4 trasee: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

Toti copiii cu varstele cuprinse intre 6 si 11 ani, care participa la KIDS RACES, beneficiaza de inscrieri gratuite in limita a 250 de locuri. Asadar, parintii care vor sa isi vada pustii la linia de Start, alergand pe traseu si apoi trecand invingatori linia de Finish si primind medalia de participare, trebuie sa se grabeasca si sa ii inscrie pe www.runfest.ro, in pagina dedicata competitiei RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon. Totodata, copiii vor avea incluse in pachetele competitionale produse dedicate lor, precum Solix Kids Multivitamine + Ca si bidon personalizat Solix. *Pentru a primi tricou tehnic de concurs in kit-ul KIDS RACES, trebuie bifata aceasta optiune in momentul inscrierii.

Ultima zi de inregistrare la RUNFEST – Bucharest FOX TRAIL Half Marathon sustinut de Barilla si prezentat de Persil este miercuri, 24 august, iar pentru acces direct click aici. (Articole Parteneri)