RUNFEST, Fuga pe uliță

Ne-am întrecut în jocurile copilăriei la RUNFEST – Fuga pe uliță

4shop.ro

Pe 19 noiembrie, sute de concurenți s-au bucurat de o cursă distractivă de alergare și de o atmosferă cu tradiții și gusturi românești.

Fuga pe uliță, cea mai amuzantă cursă de alergare din acest an, a scos la joacă peste 700 de participanți, precizează organizatorii într-un comunicat, concurenți și susținători care s-au bucurat de o zi de toamnă deosebit de frumoasă în parcul Herăstrău din Capitală. Echipa MPG a oferit tuturor alergătorilor, dar și susținătorilor lor un eveniment inedit și distractiv la finalul sezonului de alergare RUNFEST, în care aceștia au avut ocazia să se bucure de mișcare, de jocurile copilăriei și de o atmosferă deosebită în zona de Start/Finish, împletită și cu tradiții și gusturi românești.

runfest_fuga-pe-ulita_foto-janos-cherestes-4Toți cei care au luat startul în cursa RUNFEST au parcurs un traseu unic de 5 kilometri pe aleile parcului Herăstrău, iar pe drum au trecut prin mai multe provocări. Și-au arătat agilitatea la Săriturile sprintene peste baloții de paie, au țopăit într-un picior La Șotron și s-au luptat cu uriașii la Țară, țară vrem ostași. Odată joaca încheiată, fiecare alergător a trecut victorios linia de sosire și a primit medalia de Finisher.

runfest_fuga-pe-ulita_foto-janos-cherestes-1La final, toată lumea a sărbătorit pe acorduri muzicale folclorice moderne, susținute de membrii Bălașa Percussion Group acompaniați de tineri artiști, care ne-au cântat la nai și vioară. Cum orice mișcare face și poftă de mâncare, fiecare participant a savurat o porție de fasole cu ciolan afumat sau de paste cu sos de roșii Barilla, iar adulții au primit un pahar de vin fiert aromat. Mega Image, partenerul oficial al competiției RUNFEST – Fuga pe uliță,  le-a oferit  alergătorilor o selecție de bunătăți sub marca Gusturi românești, care au fost foarte apreciate. La tombolă, 14 concurenți au câștigat diferite premii din partea Mega Image, Nomasvello și Isostar.

runfest_fuga-pe-ulita_foto-janos-cherestes-3Toate momentele frumoase ale acestei competiții au fost surprinse în mii de poze de către fotografi, pe traseu și la Photo Corner-ul din cadrul evenimentului, acestea urmând să fie publicate în albume pe pagina Facebook RUNFEST, unde echipa MPG așteaptă impresii despre această cursă și despre competițiile pe care le-a organizat în 2016. În curând va fi lansat calendarul de alergare RUNFEST 2017, iar toate informațiile le veți găsi în continuare publicate pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro și anunțate pe Facebook. (fotografii: Janos Cherestes, Rareș Gireadă, Daniel Mandache, Marius Furceanu)