Columbia Montrail FluidFlex F.K.T.

Montrail FluidFlex F.K.T., ușori și rapizi  / Preview

Columbia Montrail FluidFlex F.K.T. au fost ”inventați” pentru alergătorii montani, împătimiții care parcurg cărări în viteză, care vor să alerge rapid într-o pereche de pantofi ușori ce oferă echilibrul perfect dintre flexibilitate, respirabilitate și tracțiune.

Columbia Montrail FluidFlex F.K.T.  (n.n. – FKT = Fastest Known Time – cel mai rapid timp cunoscut) au o structură foarte ușoară, construcție care însă oferă sprijin, protecție și confort special picioarelor, oriunde vă poartă cărările, pe aproape orice tip de teren. Caracteristicile acestui pantof sunt date de tehnologiile inserate cu un singur scop, acela de a accentua experiența alergării pe cărări. Materialul FluidFoam, o structură celulară expandată, asigură flexibilitate superioară, iar tehnologia FluidGuide accentuează stabilitatea și confortul. În plus, ranfortul Train Shield inserat în talpă ocrotește și oferă durabilitate, dar nu scade din flexibilitate.Montrail FluidFlex F.K.T. pot fi cumpărați de pe columbia-sportswear.ro. LINK!

Talpa prezintă o suprafață în trei puncte, GRYPTONITE, rezistentă la uzură, cu striații speciale la călcâie și la laba piciorului, realizată dintr-un material care accentuează aderența pe toate direcțiile. Talpa are și elemente de întărire Trail Shield, care conferă durabilitate. Partea superioară este realizată din material textil fără cusături cu elemente de fixare din materiale sintetice sudate care oferă o stabilitate mai mare.

Review Columbia Montrail FluidFlex F.K.T., în curând!

Despre Columbia Sportswear Company (în engleză), AICI!