Mizuno Wave Rider 19

Mizuno Wave Rider 19, pentru cât mai mulți kilometri / Prezentare

Rider 19 este făcut pentru a-i alerga cât mai mult, cu gândul la cât mai multă amortizare, fără adaos de greutate și fără a face rabat de la construcția ”aerodinamică” a pantofilor Mizuno.

Plin cu tehnologii de la Mizuno, mai ușori, ultimii Rider sunt făcuți cu gândul la alergătorii care se antrenează mult, care, pentru că vor sau nu, fug de obicei pe asfalt, care au nevoie de amortizare, fără să fie nevoiți să folosească un pantof greu sau care încetinește. Sunt confortabili, poate prea confortabili, dar în același timp rapizi pentru distanțe lungi. Cu o talpă intermediară din spumă de amortizare și care prezintă placă ondulată de disipare a impactului, cu un exterior din plasă care asigură o bună aerisire, pantofii de 260 de grame și o ”cădere” de 12 mm sunt excelenți pentru alergătorii cu pronație neutră până la insuficientă și cu o boltă normală. Mai multe detalii pe site-ul oficial, mizuno.eu.

mizuno-wave-rider-19-lateralTehnologii Mizuno folosite

Wave: dispersează și redirecționează undele de șoc provenite de la impactul piciorului cu solul, acționând ca o suspensie. Lamela ondulată oferă amortizare foarte bună și disipează forța de impact pe o suprafață mai mare.

Dynamotion Fit: permite pantofului, prin diversele materiale folosite, să se muleze pe picior indiferent de mișcările acestuia. A fost dezvoltat pe baza analizei unui videoclip care arată cum încălțămintea, în timp ce se rulează, se deformează în partea din față și în zona călcâiului și duce la o pierdere a confortului și a controlului.

Smoothride: o tranziție ușoară dinspre călcâi spre vârful piciorului concepută pentru a reduce impactul și pentru creșterea flexibilității, pentru a face alergarea confortabilă.

Pantofii Mizuno Wave Rider 19 pot fi cumpărați și de pe SportGuru.ro.

U4IC: o versiune mai ușoară, cu 30%,  și mai îmbunătățită decât cele anterioare ale modelului Rider.

Airmesh: plasă care conferă o cât mai mare respirabilitate și cât mai mare aerisire în timpul alergărilor.

SR Touch: are rolul de a amortiza șocurile, revine rapid la forma inițială. Este un material nou care oferă propulsie.

X10: un cauciuc cu carbon, durabil, implementat în colțul exterior al pintenului osos al tălpii, care permite o folosire îndelungată.

Intercool: asigură dispersarea căldurii și a umidității în interiorul pantofului prin mici orificii de ventilație din talpa piciorului. ”Colaborează” cu AirMesh pentru confortul termic dorit.

Premium InSock: branț ergonomic, detașabil, care ajută la confort și la amortizare.

mizuno-wave-rider-19-talpa