Maratonul Măcin, trei curse – maraton, semimaraton și cursa copiilor, va avea startul pe 21 mai, de la ora 10.00, taxa, până pe 9 mai, fiind de 80 de lei la cursa lungă și 65 de lei la cea de semimaraton.

În data de 21.05.2016, Asociația ”Aleargă Zâmbește Trăiește” vă invită să îi fiți alături la a 3-a ediție a concursului de alergare montană “Maraton Macin” ce se va desfășura în Parcul Național Munții Măcin. De-a lungul traseului ce are atât startul cât și finișul în comuna Greci, județul Tulcea, împreună cu broaște țestoase și iepuri voioși 🙂 , veți alerga pe vârful Țuțuiatul,  culmea Pricopanului, prin poieni cu bujori, pe lângă lanuri înverzite și printre sute de alte specii de floră și faună. Competiția se adresează atât amatorilor cât și sportivilor cu experiență doritori de o alergare cu prietenii, cu zâmbete, cu voie bună, și va cuprinde 3 curse: maraton – 38 km, semimaraton – 24 km și cursa copiilor.

Despre munții Măcin și comuna Greci, turism în alergare, aici!

Această competiţie se adresează persoanelor care au împlinit vârsta minimă de 18 ani, exceptie făcând tinerii de 16 si 17 ani, însoțiți de cel puțin un părinte care își va da acordul scris pentru participare în ziua ridicării pachetului și care prezintă declarația pe proprie răspundere a părintelui autentificată de de notar sau certificată de avocat în condițiile legii. Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani vor fi înscriși la categoria de vârstă 18-29 ani.