maraton București

Maratonul București și Funtrip te trimite în Kenya!

4shop.ro

Vrei să câștigi o excursie de AVENTURĂ în Africa? Fii FUNtastic de FUNny în 9 octombrie la Maratonul București Raiffeisen Bank. Aleargă în 9 octombrie la una dintre cursele Maratonului București Raiffeisen Bank îmbrăcat în cea mai FUNny costumație pe care o ai, invită-ți prietenii să te susțină pe Facebook și poți câștiga o excursie de 2 persoane in Kenya.

Dacă îți plac călătoriile, ai stofă de aventurier și mai esti și FUNny, atunci nu rata această șansă senzațională de a vizita locuri fabuloase din Africa. Funtrip și Bucharest RUNNING CLUB încurajează stilul de viață activ și te invită să alergi în 9 octombrie în stil funny la cel mai mare eveniment de alergare stradală al anului – Maratonul București Raiffeisen Bank.

Ce trebuie să faci?

  1. Fă-ți o poză îmbrăcat în costumație FUNny în Piața Constituției în fata porții de sosire, după ce ai alergat la una dintre competițiile pentru adulți din cadrul Maratonului București din 9 octombrie (probele admise: maraton, semi-maraton, ștafetă, cursa populară); poza ta trebuie sa fie cu numărul de concurs de la cursa la care ai participat și cu medalia de finisher.
  2. Încarcă poza pe pagina de FB a Maratonului București Raiffeisen Bank – https://www.facebook.com/BucharestMarathon cu mesajul: „Îmi doresc să câștig excursia în Kenya oferită de Funtrip la Maratonul București pentru că….”
  3. Îndeamnă-ți prietenii să-ți dea LIKE la poză. Alergătorul cu cel mai mare număr de LIKE-uri strânse până în data de 19.10 ora 23:59, va primi premiul de aventurier: 1 excursie de 2 persoane în Kenya, oferită de Funtrip.

Următorii 20 de participanți vor primi o reducere de 100 euro la oricare 1 excursie cu Funtrip. Condiții obligatorii de participare și validarea concurentului: să aibă minim 18 ani; să fie înscris cu toate datele personale pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro; concursul este disponibil tuturor participanților rezidenți în România; să participe costumat la una dintre probele alese ale evenimentului; să monitorizeze numărul de like-uri primite și să trimită pe 20 octombrie un print screen cu aceste like-uri la adresa alexandra.tatar@abrc.ro. În cazul în care mai mulți concurenți obțin același număr de like-uri, departajarea se va face prin tragere la sorți (Random.org).