Oh9E4ryUq3E

Nu numai atleții noștri, Ionuț Zincă, Alexandru Corneschi și Nicolae Soare, care se antrenau anul trecut la Piatra Arsă, în Bucegi, au avut clipe de groază la întâlnirea cu ursul. La proba de alergare a unui triatlon din Alaska, câțiva concurenți au înlemnit când în drum le-a ieșit o ursoaică cu doi pui.

La proba de alergare a triatlonului Gold Nugget, competiție aflată la ediția a 37-a, care se desfășoară în Anchorage, Alaska, câțiva concurenți au dat nas în nas cu ursul. De fapt, mai rău decât atât, era o ursoaică cu doi pui. Cei trei ”moș Martini” au trecut agale strada, puii revenind însă spre o alergătoare care nu știa ce să facă, având chef de joacă. După câteva minute și cu intervenția unor persoane aflate într-o mașină, care au și filmat toată pățania, urșii s-au îndepărtat liniștiți și alergătorii și-au reluat cursa.

În România, în Bucegi, Alexandru Corneschi, Ionuț Zincă și Nicolae Soare ieșiseră la un antrenament, la o alergare de 30 de kilometri, când, pe drumul marcat dintre Piatra Arsă și Peștera le-a ieșit în cale o ”monstruozitate” de urs. Au fugit de-au mâncat pământul! 🙂

Întreaga poveste o puteți citi, aici.