Start, finala fete, S-KARP UrbanTrail Sinaia

Înscrierile la S-KARP UrbanTrail Sinaia, din 12 decembrie

4shop.ro

Pe 29 aprilie 2017 va avea loc ediția a doua a concursului S-KARP UrbanTrail Sinaia. Vă puteți asigura participarea în cadrul primei competiții Knock Out din România, începând cu 12 decembrie 2016, ora 00.00, pe site-ul oficial al evenimentului, sinaia.urbantrail.ro, cu Happy Registration Day, 24 de ore în care contribuția este minimă, 60 de lei.

S-KARP UrbanTrail Sinaia este o competiție de tip Knockout, concurs în care alergătorii sunt nevoiți să se califice pe parcursul a trei curse succesive pentru a ajunge în finală. Traseele, atât cel de 11 kilometri și aproximativ 400 de metri diferență pozitivă de nivel, cât și cele pe care se aleargă în sferturi de finală, semifinale și finală, prezintă un amalgam de suprafețe, se fuge pe asfalt, pe piatră cubică, pe scări, pe pământ și pietriș, și chiar și pe pista de bob și sanie din orașul de pe valea Prahovei. Primii 32 de sportivi și 32 de sportive care termină traseul de 11 km se vor califica în sferturi de finală, iar de aici, în semifinală vor ajunge 16 alergători și 16 alergătoare. Cei mai buni șase dintre ei vor alerga finala al cărui traseu va fi dezvăluit în ziua concursului, înainte de start.

Au schimbat traseul finalei

Față de anul trecut oganizatorii au decis să schimbe traseul pe care vor alerga cei șase sportivi și cele șase sportive în ultimul act, cele două finale urmând să fie mai intense, mai explozive. Pe unde va trece exact se va afla doar în ziua concursului! Anul trecut, câștigători au fost Iuliana Stroescu și Gheorghiță Vitalie, atletul basarabean terminând cu doar o sutime de secundă în fața locului doi, Mihail Bizniuc. Aleargă sau ești Knockout!