4run.ro pune la bătaie patru înscrieri gratuite la RACE to NATURE Trail & Family Run, cros ce va avea loc pe 17 aprilie în pădurea Cernica. Puteți alege să alergați între 6 kilomtri și 21 de kilometri.

CONCURS! CONCURS! CONCURS!

Vă lansăm provocarea de a face mișcare la crosul RACE to NATURE Trail & Family Run, pe 17 aprilie, în pădurea Cernica, de lângă București! Avem 4 invitații la această competiție, ce face parte din seria RUNFEST 2016 – www.runfest.ro. Iată ce trebuie sa faceți pentru a câștiga unul dintre cele 4 locuri gratuite:

  • Puneți la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, sub formă de comentariu, o poză în care sunteți surprinși în acțiune, fie că alergați în pădure sau în parc, pe șosea sau pe pistă. Adăugați și următoarele hashtag-uri #4run, #4run_Romania și #RACETONATURECernica.
  • Dați un “Like” anunțului de pe Facebook, paginii 4run.ro și unul paginii Facebook  RUNFEST, asta dacă nu sunteți deja fani. 🙂
  • Grabiți-vă să urmați pașii indicați până pe 10 aprilie, la ora 18.00, când vom alege câștigătorii prin Random.org.

Concursul se desfășoară doar pe pagina Facebook 4run.ro, în perioada 6-10 aprilie. Detalii și înscrieri la cursă pe: www.runfest.ro. Copiii cu vârste între 6 și 11 ani beneficiază de înscrieri gratuite și primesc și tricou tehnic.

Concurs RUNFEST Cernica_FACEBOOK 1