În echipă cu Marius Ionescu, cu Kipchoge sau cu Bekele? De mâine, te poți înscrie!

4shop.ro

În echipă alături de Marius Ionescu, Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Geoffrey Kamworor sau Joshua Cheptegei, sau împotriva unor echipe din care fac parte acești atleți, pe 6 și 7 iunie poți alerga o cursă virtuală de ștafetă, MA RA TH ON, o cursă organizată de NN Running Team și Maurten.

Înscrierile pentru această cursă, înscrieri gratuite, se vor deschide pe 30 mai, pe nnrunningteam.com/marathon. Cursa este una de ștafetă, fiecare echipă urmând a avea 4 alergători, fiecare fiind nevoit să alerge 10,5 kilometri. Dacă echipa nu e completă, poate exista surpriza ca unul din cei 10 super-atleți din cadrul NN Running Team să ajungă să alerge alături de voi. Dacă te înscrii singur, organizatorii îți vor găsi echipă, alegând din alergători din întreaga lume.

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani, au nevoie de un cont de Strava, și pot alerga cei 10,5 kilometri între ora 12.01, 6 iunie, și 23.59, 7 iunie. La final, vor exista clasamente la masculin, feminin și mixt.

”Maratonul este un sport în care atât elitele cât și amatorii aleargă în aceeași cursă și asta îl face unic. Sunt nerăbdător să mă alătur unei echipe, să avem o experiență pozitivă împreună și să spunem poveștile după”, a spus deținătorul recordului mondial la maraton, Eliud Kipchoge.