Ionuț Zincă, deschidere FubyShop

FubyShop, magazinul lui Ionuț Zincă, a trecut din online în offline

4shop.ro

Noul magazin FubyShop a fost deschis în Brașov, pe strada Diaconu Coresi, numărul 2, aici puteți vedea, proba și cumpăra produse La Sportiva.

Ionuț Zincă a revenit după o accidentare care l-a ținut ”pe bară” peste 1 an cu un loc 7 la Campionatele Mondiale de Alergare Montană Lungă Distanță și la scurt timp și-a deschis un magazin de produse sportive în Brașov, pe Diaconu Coresi 2. Sportivul prahovean a discutat cu prietenii invitați la barul Tipografia despre perioada în care a fost accidentat, despre frământările unui sportiv de top care se gândește că nu mai poate reveni în forma de dinainte de accidentare, iar apoi a și prezentat mai multe modele de încălțăminte de alergare La Sportiva, modele care se găsesc în magazinul FubyShop, dar și online, pe fuby.ro/fubyshop/.

Printre invitați au fost componenții echipei FubyShop, Gyorgy Szabolcs, Ingrid Mutter, Silviu Bălan și Cristian Moșoiu, dar și Ionuț Gălițeanu, antrenorul echipei de alergare montană de la CS Steaua, Marius Ionescu, Bogdan Damian sau Radu Milea.

Detalii despre magazinul Fuby Shop, și pe pagina oficială de Facebook.

(Foto: penellouis.ro)