Florea Mădălina, pe locul doi, și Marius Ionescu, pe locul cinci, au fost primii români la semimaratonul Great Birmingham Run. Atleta din Sighișoara a terminat cursa după 74 de minute și 45 de secunde, iar Piciu în 68 de minute.

Marius Ionescu și Mădălina Florea, la Birmingham Run 2016Mădălina Florea, locul șapte la semimaratonul din cadrul Campionatului European de Atletism, cursă pe care a terminat-o în 71 de minute și 56 de secunde, a luat parte, alături de Marius Ionescu, la Great Birmingham Run. Atleta din Sighișoara a trecut linia de finiș după 74 de minute și 45 de secunde, pe locul doi, după olandeza cu origini kenyene Elizeba Cherono (73.42). Pe locul trei a sosit englezoaica Lauren Deadman, la nouă secunde în spatele româncei antrenate de Ioan Avram.

Vezi ce spunea Mădălina Florea după Campionatul European de Atletism, aici.

După ce în 2015 Marius Ionescu a terminat la Birmingham pe locul al șaselea, în acest an a sosit al cincilea. Piciu a ”oprit” cronometrul după 68 de minute. Podiumul masculin a fost alcătuit din Andy Vernon (63.32), Chris Thompson (63.54) și Coen Naert (64.24). Pe 22 octombrie, la Băile Felix, Piciu va participa la Campionatul Național de Cros, acolo unde va lua startul din postura de campion național, după ce anul trecut, pe ”teren propriu”, la Craiova, a terminat primul.

Site-ul oficial al lui Marius Ionescu poate fi văzut aici.