Compania de încălțăminte de alergare Brooks, deținută de Berkshire Hathaway, grupul multi-miliardarului Warren Buffett, a scos un nou pantof, o ediție specială a Transcend 3, cu fața patronului imprimată pe încălțăminte.

Compania din Seattle, SUA, Brooks Sports Inc, deținută de Berkshire Hathaway, grupul lui Warren Buffett, a scos o ediție limitată a Transcend 3, în care apare imprimată fața președintelui și patronului Berkshire Hathaway (de fapt o caricatură). Pantoful se va vinde cu 170 de dolari înaintea unei curse de 5 kilometri care se va desfățura pe 1 mai în Omaha, locul de naștere al lui Buffett. Brooks a mai scos asemenea versiuni ale modelelor sale și în trecut, Adrenaline GTS 12, PureCadence 2 și Glycerin 12. Pantoful cu caricatura lui Warren Buffett cântărește 309 grame.

Warren Buffett

Warren Buffett

Warren Edward Buffett (85 de ani) este un afacerist și filantrop american, unul dintre cei mai de succes investitori din lume. A fost desemnat cel mai bogat om de pe planetă în 2008, și pe locul 3 în 2015, averea sa fiind de peste 66 de miliarde de dolari. Este cunoscut ca și ”Magicianul din Omaha” sau ”Înțeleptul din Omaha”, orașul din Nebraska fiind locul său de naștere. În decembrie 2010, Warren Buffett, Bill Gates și Mark Zuckerberg au semnat o declarație prin care au promis că vor dona cel puțin jumătate din bogăția lor, invitând în același timp și alți magnați ai lumii să facă același lucru. (foto: Brooks)