Organizatorii de la S-KARP UrbanTrail Sinaia au modificat traseele cursei deschise tuturor și a ”sferturilor”, pentru a avea, așa cum ne declară chiar ei, mai mult spectacol, mai mult UrbanTrail și mai mulți kilometri. Pe 9 aprilie, la Sinaia!

”Ne-am gândit că putem cere mai mult de la traseul deschis tuturor, mai mult spectacol, mai mult UrbanTrail, mai multă potecă, mai multă piatră cubică, și astfel l-am lungit cu un kilometru. Cu susținerea Casei Regale a României, vom traversa Domeniul Regal Peleș, vom trece pe lângă Pelișor, urmărim Poteca Regelui, pe la Vulpărie, și apoi, continuând prin pădure, vom alerga spre pârtia de bob (vezi harta). Un 11 kilometri și puțin peste 400 de metri diferență pozitivă de nivel vă așteaptă să dați tot ce aveți mai bun pentru a ajunge la finiș, în centrul stațiunii de la poalele Munților Bucegi”, au precizat organizatorii pe contul de facebook al cursei.

”Și pentru un KnockOut ca la carte și o experiență UrbanTrail de neuitat, am adus modificări și traseului sferturilor de finală care va fi de 4,4 kilometri, semifinalele rămânând neschimbate. Știm și cât se va alerga în finală, și pe unde, dar detaliile le vom dezvălui chiar înainte de start (9 aprilie, ora 17:00)”, au adăugat organizatorii. Înscrieri se mai pot face pe site-ul oficial al competiției.

S-KARP-UrbanTrail-Sinaia-FULL-180-x-200