Denisa Dragomir

Denisa, Ingrid și Szabolcs s-au clasat pe primul loc

Denisa Dragomir a câștigat prima ei competiție din acest an, participând la Santa Cruz del Sil, o cursă de 42 de kilometri, iar Ingrid Mutter și Szabolcs György s-au impus la Carrera Alto Sil, pe un traseu de 31 de kilometri.

Santa Cruz del Sil adună o diferență de nivel generală de 5.000 de metri, locurile I fiind recompensate cu 2.000 de euro. În ce privește, Carrera Alto Sil, diferența de nivel generală este de 3.800 de metri, premiile pentru cei de pe primul loc fiind de 1.000 de euro. Szabolcs György, chiar și după ce a pierdut marcajul, din cauza zăpezii care a căzut pe traseu, a reușit să-i prindă pe cei doi sportivi care erau în fața lui și a trecut linia de finiș cu timpul de 3.21.31. Ingrid Mutter a venit a 14-a la general, după 3 ore, 34 de minute și 40 de secunde.

Denisa Dragomir nu a dat nicio șansă adversarelor și s-a impus fără probleme, la masculin, cursa fiind la discreția favoritului, ultramaratonistul american Jim Walmsley (4.37:39). (foto: Carrera Alto Sil – Facebook)Despre Szabolcs György

Szabolcs, de la dezmembrat mașini la montane