De la 1 iunie până pe 31 decembrie, ”Aleargă România!”, o cursă virtuală care străbate țara de la vest la est

4shop.ro

”Aleargă România!” este o cursă virtuală care străbate România pe toată lungimea ei, într-un ultra-maraton de aproape 1.000 de kilometri.

Participanții își acumulează kilometrii parcurși în viața reală și au la dispoziție 7 luni (din 1.06 până în 31.12) pentru a ajunge de la cel mai vestic punct al țării (Triplex Confinium: granița triplă dintre România, Ungaria și Serbia) la punctul cel mai estic (plaja Sulina).

Se poate participa în alergare (afară sau pe bandă) sau în mers; unde dorești, când dorești (respectând toate regulile impuse de autorități, bine-înțeles!). Nu ne întâlnim deci la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu. Pentru fiecare activitate, participanții furnizează online distanța parcursă (și dovada acesteia) și pe măsură ce avansează pe această hartă virtuală primesc detalii interesante despre punctele de interes prin care „trec”; o bună ocazie să ne cunoaștem țara!

Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris (există două opțiuni, una de 986 km pentru tura dus, și alta de 1972 km pentru tura dus-întors) până joi 31 decembrie la ora 23:59 primesc statutul de Finisher și catarama personalizată a evenimentului.

Important este să ducă această provocare până la capăt; contează mai puțin pe ce loc ajung, cât faptul că au găsit tăria, consecvența și determinarea pentru a o finaliza cu succes, spun organizatorii!

Detalii și înscrieri la: sightrunning.ro/alearga-romania/

Pagina de Facebook: facebook.com/AleargaRomania/

Comunicat de presă