CĂLĂTORIE ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT

CONCURS! 3 invitații la Călătorie între Cer și Pământ, 10-11 iunie, Târgu Ocna

4shop.ro

Vrei să alergi în salina Trotuș? Vrei să pedalezi în mina de sare și pe dealurile de lângă Târgu Ocna? Sau vrei să faci ambele lucruri, pe 10 iunie să fugi 21 de kilometri iar pe 11 iunie să ”forjezi” bicicleta timp de 120 de minute?

Perioada desfășurare, 29 mai – 2 iunie

4run.ro împreună cu Călătorie între Cer și Pământ vă pun la dispoziție 3 invitații gratuite la cursa ce va avea loc pe 10 și 11 iunie la Târgu Ocna, una pentru cursa de alergare de pe 10 iunie (proba de 21 km sau de 5k, la alegere), una pentru ziua de ciclism din 11 iunie și una pentru un weekend plin de sport, pentru cei care vor să facă dubla, sâmbătă alergare și duminică ciclism.

Despre TEST RUN-ul făcut de 4run.ro pe traseul de alergare: 4run.ro/alergarea-la-240-de-metri-sub-pamant-la-prima-editie-pe-10-iunie/

Iată ce trebuie să faceți pentru a câștiga unul dintre cele 3 locuri gratuite:

Puneți la acest anunț, pe pagina de Facebook 4run.ro, sub formă de comentariu, o poză în care sunteți surprinși în acțiune, fie că alergați în pădure sau în parc, pe asfalt sau pe nisip, în concurs sau la antrenament, fie că pedalați pe munți sau pe străzi, sau vă împingeți bicicleta la deal.

Dați “Like” la anunțul de pe Facebook, unul paginii Facebook Călătorie între Cer și Pământ și unul paginii de Facebook 4RUN.ro (asta dacă nu sunteți deja ”fani” 🙂 );

Grabiți-vă să urmați pașii indicați până pe 2 iunie, la ora 21.00. Vom alege câștigătorii prin Random.org.

Concursul se desfășoară doar pe pagina Facebook 4run.ro, în perioada 29 mai – 2 iunie.

Detalii cursă și înscrieri, pe: calatorie.transalpinbike.ro/