Un pantof de alergare și în același timp de trekking, Columbia Montrail Trans Alps FKT II a fost dezvoltat pentru a asigura stabilitate, siguranță, confort și protecție.

Columbia Sportswear a ”construit” acest pantof de alergare robust, masiv, Columbia Montrail Trans Alps FKT II, pentru a asigura confort pe termen îndelungat, protecția piciorului, siguranță pe teren greu și tehnic și stabilitate, cu alte cuvinte pentru a nu dezamăgi în timpul alergării. Aderanța este deosebită, foarte puternică, și asta din cauza unui strat de uzură cu striații adânci de 6 mm (așezați pe o talpă groasă), care realizează în același timp și o creștere a duratei de viață a pantofilor. Partea superioară prezintă un strat care ajută în cazul în care sunt purtați în mediu umed, atașat unui material textil cu plasă, iar limba este ușoară, adaptându-se perfect piciorului.

Montrail Trans Alps FKT II pot fi cumpărați de pe columbia-sportswear.ro. LINK!

Este un pantof realizat pentru ascensiunile și coborârile rapide pe cărările stâncoase, care vă permite să rămâneți concentrat asupra vitezei și performanței. Cu o talpă care scade de la 18 mm la 10 mm, Columbia Montrail Trans Alps FKT II au o greutate de 327 de grame (la numărul 42).

Review Columbia Montrail Trans Alps FKT II, în curând!