CloudSwift

Cloudswift, primul On cu talpă din spumă Helion / Preview

CloudSwift este primul model realizat de On cu talpă din spumă Helion. Această spumă este deosebită prin prisma faptului că este foarte ușoară, foarte durabilă și își păstrează calitățile de amortizare mult timp, indiferent de condițiile meteo.

Talpa lată a noului model de la On, Cloudswift, îi face pe acești pantofi de alergare elvețieni să fie foarte stabili și foarte confortabili. Construcția materialului superior este de tip șoseată (limba este integrată), interiorul fiind lucrat foarte atent. Materialul este tratat antibacterian permițând astfel purtarea și fără șosete, senzația fiind una de potrivire perfectă. Cloudswift este recomandat atât la purtarea zilnică a celor mai activi dintre voi, cât și la utilizarea în antrenament specifice, distanța pentru care sunt recomandați de producător fiind de până în 15-20 de kilometri. On Cloudswift par a fi făcuți pentru alergătorii urbani cărora le place să-și păstreze pantofii ușori și rapizi, dar în același timp să aibă protecție și amortizare superioară.

Stil urban în partea superioară 

În timpul verii, temperaturile de la nivelul asfaltului cresc, dar Cloudswift se păstrează răcoros. Construcția șosetei de tip “plasă”, îi permite piciorului să respire, la fiecare pas.

Mai ușor pe asfalt

Orașul este un mediu dur pentru alergător. Așa că pantoful Cloudswift a fost construit mai puternic. Protecția împotriva impactului întâlnește o întăritură rezistentă de cauciuc, pentru aterizări line și tracțiune în forță, chiar și pe suprafață umedă.Helion your run

Cloudswift este proiectat cu Helion Superfoam, pentru amortizare fără compromis. Acest lucru îl face ușor, dar îi oferă energia și rezistența de care ai nevoie. Este practic tot ce ai nevoie, pentru alergările zilnice în oraș.

Viteza mare la închidere

Puternică dar totuși elastică, banda mecanică asigură o susținere delicată pe durata sprinturilor în oraș. De asemenea, oferă un loc ferit pentru a masca șireturile.

On Running, creată de un fost campion mondial de duatlon

On Running este o companie care produce pantofi de alergare destul de nouă, a fost fondată în Elveția, în 2010, și printre cei trei manageri se află și un fost triatlonist de performanță. Bazele On Running au fost puse de Caspar Coppetti, David Allemann și fostul triatlonist Olivier Bernhard. Bernhard a câștigat mai multe competiții de IronMan și a fost de trei ori campion mondial de duatlon. După o scurtă perioadă ca antrenor de triatlon (a pregătit sportivi ca Peter Schoissengeier și Simone Brandli) a început alături de cei doi prieteni ai săi povestea On Running.

Acest preview reprezintă prezentarea ON! Review-ul 4run.ro urmează să fie ”urcat” pe site în câteva zile.