On Cloudflow

ON Cloudflow, concepuți pentru performanțe maxime / Preview

Pantofii On Cloudflow au fost creați pentru a oferi alergătorilor confortul, eficiența și suportul de care au nevoie indiferent de stadiul alergării.

Cloudflow oferă cu ajutorul sistemului CloudTec o absorbție a impactului și o transformare a acestuia în energie cinetică și vă ajută să avansați utilizând mai puțin efort când se rulează pe distanțe lungi, precizează creatorii pantofilor elvețieni. Încălțămintea făcută de compania helvetă poate fi folosită și fără șosete, interiorul fiind în așa fel creat încât să ofere confort, sprijin, să se așeze strâns pe piele, tratamentul antimicrobian aplicat garantând prospețime.

Ce caracterizează și face diferența dintre Cloudflow și alți pantofi de alergare este sistemul de pe talpă, CloudTec, construit din spumă Zero-Gravity. Aceasta formează mici elemente inovatoare asemănătoare unor pernuțe, numite nori, care oferă o poziție stabilă necesară unei alergări sigure, aderență, dar și o amortizare inteligentă care oferă suport, sprijin, exact în locul în care este nevoie de el.Pe talpă se găsesc 18 ”nori” care oferă o platformă stabilă fără a crește greutatea pantofului, spuma din care sunt făcuți fiind foarte ușoară (pantofii ajung la 220 de grame). ”Norii” sunt atașați unui sistem care ajută și el la amortizare, numit Speedboard, care atenuează impactul asupra piciorului în același timp în care oferă o ”decolare” explozivă a tălpii și care încurajează procesul de rulare naturală. Materialul exterior este făcut din plasă respirabilă, are detalii reflectorizante, limba este perforată, iar înclinația este de numai 6 milimetri.

On Running Cloudflow este partenerul ideal pentru alergările lungi și nu numai, fiind ușori, durabili și asigurând suportul necesar. Au fost concepuți pentru a obține performanțe maxime.

On Running, creată de un fost campion mondial de duatlon

On Running este o companie care produce pantofi de alergare destul de nouă, a fost fondată în Elveția, în 2010, și printre cei trei manageri se află și un fost triatlonist de performanță. Bazele On Running au fost puse de Caspar Coppetti, David Allemann și fostul triatlonist Olivier Bernhard. Bernhard a câștigat mai multe competiții de IronMan și a fost de trei ori campion mondial de duatlon. După o scurtă perioadă ca antrenor de triatlon (a pregătit sportivi ca Peter Schoissengeier și Simone Brandli) a început alături de cei doi prieteni ai săi povestea On Running. (foto: on-running.com)