Sorin Mîneran // foto: Andra Panduru
Sorin Mîneran // foto: Andra Panduru

Campionul la maraton vrea 1 leu despăgubire!

4shop.ro

Pentru că a fost calomniat, dublul campion național la maraton, Sorin Mîneran, cere în instanță daune în valoare de 1 leu! Se judecă cu directorul de la CSM Arad.

Conducerea clubului CSM Arad a sărit la gâtul dublului campion național la maraton, Sorin Mîneran, ca la beregata unui criminal. L-a acuzat, la sfârșitul lunii noiembrie 2015, că se îmbată în cantonament, iar în momentul când atletul l-a dat în judecată pe directorul Vasile Bociort, a fost dat afară din camera unde locuia, i s-a retras indemnizația de hrană și i s-a refuzat decontarea unor produse de echipament. Mîneran a decis să se transfere la Clubul Sportiv Universitar Arad și să continue procesul cu directorul fostului club, căruia îi cere despăgubire 1 leu! Doar 1 leu! ”Antrenamentele merg bine. Mă pregătesc pentru Campionatul Național de Semimaraton din 15 mai, de la București. Mai mult ca sigur o să mai am o cursă înainte, dar încă nu știu unde”, ne-a zis Mîneran.

Detalii despre disensiunile dintre Sorin Mîneran și directorul CSM Arad, aici!

Șeful de la CSM Arad, Vasile Bociort, era în noiembrie foc și pară pe sportivii care părăseau clubul pe care îl conduce. Întrebat dacă mai pleacă cineva în afară de jucătoarea de tenis de masă Bernadett Balint, care va evolua pentru Ungaria, Bociort a izbucnit atunci la adresa campionului de maraton Sorin Mîneran. ”El poate să plece. Nu avem nevoie de el. E un bețivan, mi-au spus mie câțiva oameni. Când a participat la Balcaniadă nici măcar nu trebuia să îi pun eu la dispoziție antrenor. Federația trebuia să o facă. Cu două zile înainte de concurs era mort de beat”, a tunat omul de afaceri susținut la conducerea clubului de PSD.

Povestea lui Sorin Mîneran, un cântăreț la mandolină devenit maratonist, aici!