George Bulgaru la Campionatul dobrogean de Trail Run

Campionatul dobrogean de Trail Run are 5 curse

4shop.ro

Campionatul Dobrogean de Trail Run este o serie de 5 evenimente dedicate iubitorilor de alergare off-road.

Acesta se va desfașura ca și anul trecut pe traseele amenajate pentru Campionatul Dobrogean de MTB pe 23 aprilie, 21 mai, 18 iunie, 9 iulie și 3 septembrie. Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor, explorertulcea.ro.

  • XTrail Gold Rush Stage – Somova, Tulcea, 23 aprilie. Cursa se va desfășura în apropierea comunei Somova pe locul unei foste mine de aur. Traseul are o distanță de aproximativ 4,5 kilometri cu o diferență de nivel de 150 de metri, iar concurenții vor avea de parcurs cinci tururi.
  • Somova Forest Run – Somova, Tulcea, 21 mai. Cursa se va desfășura în apropierea comunei Somova pe locul unei foste mine de aur. Traseul  are o distanță de aproximativ 4,2 kilometri cu o diferență de nivel de 150 de metri, iar concurenții vor avea de parcurs cinci tururi.
  • Dobrogea Trail Run – Ciucurova, Tulcea, 18 iunie. Cursa se va desfășura în comuna Ciucurova. Traseul are o distanță de 24 kilometri cu o diferență de nivel de 360 de metri.
  • Celik Dere Trail Run – Frecatei, Tulcea, 9 iulie. Cursa se va desfășura în comuna Frecăţei, în zona Mănăstirii Celic Dere. Traseul are o distanță de 25 kilometri cu o diferență de nivel de 400 de metri.
  • Explorer Trail Run – Lucavita-Cetatuia, Tulcea, 3 septembrie. Cursa se va desfășura în comuna Luncaviţa, Cetăţuia. Traseul are o distanță de 28 kilometri cu o diferență de nivel de 500 de metri.