Ana Rodean, campioană națională de maraton

Campioana națională la maraton, locul I și la marș

Ana Rodean, campioana națională la maraton, a terminat pe primul loc și Campionatul Național de Marș, impunându-se în proba de 10 kilometri după 49 de minute, 25 de secunde și 20 de sutimi.

Ana Rodean este specialistă de marș, la Rio, la Jocurile Olimpice, terminând cursa de 20 de kilometri pe poziția a 50-a (1.38.42). Sportiva din Alba Iulia a participat însă și la Campionatul Național de Maraton, cursa din cadrul Maratonului București, acolo unde a sosit prima, după 2 ore, 51 de minute și 5 secunde. La trei săptămâni după alergarea de 42 de kilometri și 195 de metri, Ana a revenit la marș, participând la Campionatul Național, la proba de 10 kilometri. Sportiva care este legitimată, pe lângă CSU Alba Iulia, și la CSU Reșița, a terminat prima, fiind urmată de Mihaela Acatrinei și Liliana Manolache. În același timp, băieții au mărșăluit pe distanța de 50 de kilometri, câștigător fiind Narcis Mihăilă, și el prezent la Rio, după 4 ore, 28 de minute și 20 de secunde. A fost urmat de Florin Știrbu și de Zoltan Balog. (foto: Maratonul București, facebook)

Despre Maratonul București, aici.

Altfel, FRA a definitivat loturile de atleți care vor participa la Campionatul Balcanic de Cros din Serbia, Cuprija, pe 5 noiembrie. Echipa fetelor este formată din Ancuța Bobocel, Florea Mădălina, Cristina Negru și Roxana Bîrcă, iar cea a băieților din Nicolae Soare, Marius Ionescu, Andrei Ștefana și Cătălin Atănăsoaei.