Usain Bolt /// foto: arhivă personală

Usain Bolt: ”Fotbaliștii, rapizi? Hahaha, ridicol!”

4shop.ro

Usain Bolt se distrează de câte ori este întrebat de viteza fotbaliștilor, care, se spune, ar putea să-l învingă la ceea ce știe el cel mai bine, la sprint.

Într-un interviu acordat site-ului eurosport.co.uk, deținătorul recordurilor mondiale pe 100 și 200 de metri, Usain Bolt, s-a distrat copios când a aflat că s-a scris, din nou, că fundașul de la Arsenal, spaniolul de 20 de ani Hector Bellerin, ar putea să alerge mai repede decât el pe distanța de 40 de metri. ”Poveștile astea mă fac să râd. E ridicol! Ei se antrenează să fie rapizi pe 10-20 de metri, doar pe distanța aia sunt rapizi. Eu sunt rapid pe 100 de metri sau pe 200 de metri. Nu am auzit încă de un fotbalist să alerge sub 10 secunde pe 100 de metri”, a spus jamaicanul.

Despre Hector Bellerin și alți fotbaliști rapizi, aici!

Bolt dorește să facă tripla de trei ori! Adică să câștige la Jocurile Olimpice de la Rio cursele de 100 de metri, 200 de metri și 4×100 de metri. Ar fi a treia oară când ar realiza acest lucru, după Beijing 2008 și Londra 2012. ”Vreau să câștig în continuare medalii. Să am tripla de trei ori ar fi cea mai mare realizare a mea”, a adăugat sprinterul de 29 de ani. (foto: arhivă personală, Facebook)

Despre cât s-a alergat la Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia, aici!