Claudia Bobocea a fost prima atletă din România care a concurat la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra, bucureșteanca nereușind să treacă de seriile de la 1.500 de metri, după 4.11:28. Mo Farah, din nou campion mondial. 4run.ro vă ține la curent cu evoluția românilor la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra cu ajutorul GoldNutrition România.

În prima zi a competiției a concurat și prima atletă româncă, în seriile probei de 1.500 m, Claudia Bobocea, care nu a reușit însă să se califice mai departe, în semifinale, ocupând locul 10 în seria a II-a, cu 4.11:28. La 100 de metri a fost ”agitație”, Usain Bolt luând startul în seria a 6-a. S-a calificat primul, fără să se obosească, după 10:07. Va câștiga jamaicanul finala la ultima competiție la care concurează? Vom vedea! Azi intră în concurs, intră și Andrei Gag (greutate), Bianca Ghelber-Perie (aruncarea ciocanului) și Andreea Panțuroiu (triplusalt).Fondistul britanic Mo Farah este primul medaliat cu aur al ediției 2017 a Campionatelor Mondiale de atletism de la Londra, impunându-se, pentru a treia oară în carieră, pe distanța de 10.000 m, după un sprint pe ultima sută de metri devastator, cu un nou record al competiției, 26.49:51, fiind îndelung aplaudat de cei peste 40.000 de suporteri prezenți pe stadionul Olimpic din capitala Angliei. Medalia de argint a revenit ugandezului Joshua Chepteei (26.49:94), iar cea de bronz, kenyanului Paul Tanui (26.50:68). (© Getty Images for IAAF & Marian Burlacu, Londra)

4run.ro vă ține la curent cu evoluția românilor la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra cu ajutorul GoldNutrition, un brand portughez care produce suplimente pentru sportivi, produse de nutriție certificate de analiza microbiologică și de laboratore anti-doping recunoscute. Împreună cu GoldNutrition România vom efectua două trageri la sorți în care vom acorda cititorilor 4run.ro ”kit-uri de cursă” de la GoldNutrition.