Baneasa Forest Run și-a prezentat tricoul, medalia si kitul complet

Pe 22 martie are loc cea de-a cincea editie a evenimentului Baneasa Forest Run. Organizatorii cursei de la marginea Capitalei te așteaptă cu trei curse, Cros (11 km), Semimaraton (21 km) și Greenfield Family Run (3 km). Peste 1.300 de alergători s-au înscris deja!

Kitul de concurs – Cros și Semimaraton

Tricoul din kitul de participare este tehnic, Luanvi Nocaut Vigore. Respiră, este elastic, din material pe bază de multifilamente și cusături fine pentru a evita iritațiile.

Medalia de finisher: turnată și personalizată pentru fiecare probă în parte.

Cauze sociale

Și la această ediție Baneasa Forest Run va susține cele două cauze sociale, MagiCAMP și Hope and Homes for Children. Organizatorii precizează că poti alege să donezi pentru cele două cauze la înscriere, iar dacă dorești să te implici și mai mult poți deveni fundraiser pentru una dintre acestea. Începând cu anul 2020 MagiCAMP își propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care să treacă pragul într-un tărâm de poveste pentru o săptămână să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. Anual tabăra își deschide porțile timp de 12 săptămâni. Hope and Homes For Children își propune să îi ajute pe Anca și pe fiul ei, Cristian. După moartea soțului ei, Anca a rămas să îl crească pe Cristian singură, cu o pensie de 704 lei și o alocație a copilului de 150 lei. Anca își iubește copilul mai mult decât orice pe lume, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pentru ca talentul și pasiunea lui pentru școală și visurile pentru viitor să aibă o șansă de realizare.

Antrenamentele Baneasa Forest Run

Organizatorii Baneasa Forest Run te invită la antrenamentele pentru cursă, pe traseul de cros, de 11 km. Dacă ești începător în ale alergării, la antrenament se face și un traseu mai scurt de doar 6,5 km.
Ai astfel ocazia să te obișnuiești cu poteca, cu traseul și să schimbi păreri și informații despre alergarea prin pădure. Datele antrenamentelor: 23 februarie, 8 martie si 29 martie.

Comunicat de presa