Ciprian Bălănescu, la Gerar / foto: Radu Cristi
Ciprian Bălănescu, la Gerar / foto: Radu Cristi

Bălănescu a câștigat crosul de la Gerar

4shop.ro

A 6-a ediție a Semimaratonului Gerar a avut în acest an numai cursele de 21.6 kilometri, pe echipe – masculin, feminin și mixt, și crosul de 10.8 kilometri, individual. La cros, câștigători au fost Ciprian Bălănescu și Ionela Muscalu.

Venit din Portugalia unde se află în pregătire, multiplul campion național de triatlon și duatlon, Ciprian Bălănescu, a câștigat fără probleme crosul din cadrul Gerar-ului, trecând linia de finish cu mult în față următorilor clasați, în 35.32:50. Podiumul a fost completat de Robert Boroi și de Hunor Beres. La fete, podiumul a fost format din Ionela Muscalu (44.20), Alexandra Grădinariu (44.52) și Florentina Buga (46.17). Rezultate complete, pe site-ul organizatorilor.

Gianina Tănase, Iuliana Stroescu și Ingrid Mutter, la Gerar / foto: Radu Cristi
Gianina Tănase, Iuliana Stroescu și Ingrid Mutter, la Gerar / foto: Radu Cristi

Echipa ”Alergătoarele Montane”, fără adversari

Formată din Gianina Tănase, Iuliana Stroescu și Ingrid Mutter, echipa feminină Alergătoarele Montane a câștigat Gerar-ul cu aproape 20 de minute avans față de urmăritoare (1.32.16), echipa Locomotiva – Dana Petrescu, Ioana Molnar, Elena Alexandrescu (1.50.40), pe trei sosind în 1.59.19, Butterflies (Andreea Bratu, Adina Savu, Diana Gal). La băieți, lupta a fost strânsă, la final câștigătoare fiind echipa formată din Adrian Bostan, Florin Munteanu și Victor Vlad – Ro Club Maraton – City Grill (1.21.33). Au urmat, la 12 secunde una de alta, Atheltic CardioClub (Emanuel Trandafir, Ionuț Purcea, Andrei Cucolea – 1.22.37) și Team Run (Daniel Stroescu, Florin Szomyu, Dam Ștefan – 1.22.49). La mixt, podiumul a fost format din Sanasport (Nicolata Ciortan, Vasile Apetroaie, Daniel Antonaru – 1.29:13), Campionii Speciali (Claudia Dinu, Ioan Moisa, Andrei Marinca – 1.32:28) și Running Uniforms (Denisa Știrbulescu, Adrian Cearnău, Sorin Chineață – 1.38:45). (fotografii: © Radu Cristi, mai multe imagini pe contul de facebook)