Așa cum am anunțat, o să avem și premii de-a lungul perioadei de desfășurare a Jocurilor Olimpice de la Rio. Primul? O înscriere gratuită la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, cursă ce va avea loc pe 28 august, în pădurea Băneasa. Puteți alege cursa de 5 km, 10 km sau 21 de kilometri.

CONCURS! CONCURS! CONCURS!

banner-fox-trail-runfestVă lansăm provocarea de a face mișcare la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, pe 28 august, în pădurea la Băneasa, lângă București! Avem o invitație gratuită la această competiție, ce face parte din seria RUNFEST 2016 – www.runfest.ro. Iată ce trebuie sa faceți pentru a câștiga:

  • La anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro răspundeți sub formă de comentariu, la a câta participare la Jocurile Olimpice este Ancuța Bobocel. Adăugați și următoarele hashtag-uri #4run, #4run_Romania, #FOXTRAILHalfMarathon și #RUNFEST.
  • Dați un “Like” anunțului de pe Facebook, paginii 4run.ro și unul paginii Facebook  RUNFEST, asta dacă nu ați făcut-o deja.
  • Grabiți-vă să urmați pașii indicați până pe 16 august, la ora 18.00. Vom alege câștigătorii prin Random.org.

Concursul se desfășoară doar pe pagina Facebook 4run.ro, în perioada 13-16 august. Detalii despre cursă, pe www.runfest.ro.