Festivalul Sport Montan Săcele

Avem 1 înscriere gratuită la Festival Sport Montan Săcele, evenimentul din 19-21 octombrie

4shop.ro

Avem 1 înscriere gratuită la Festival Sport Montan Săcele, competițiile care se vor disputa în cadrul acestui eveniment, între 19 și 21 octombrie, fiind de orientare, alergare, MTB și parapantă.

PROGRAM: http://sportmontan.ro/program-festival/

4run.ro pune la bătaie 1 înscriere gratuită pe care să o folosiți la Festival Sport Montan Săcele, eveniment ce va avea loc între 19 și 21 octombrie, înscriere pe care să o utilizați fie pentru o probă, fie pentru mai multe.

Festivalul constă în mai multe curse ce se vor desfășura în Săcele (alergare, orientare, MTB, parapantă). Participanții pot opta să ia parte la una sau la mai multe dintre ele, iar la final se va alcătui și un clasament general.

  • Orientare
  • Alergare: Bunloc Vertical Race, 3km +500m
  • Alergare: Bunloc Trail Running, 15km +700m
  • Alergare: Piatra Mare Mountain Running, 30km +1.500m
  • MTB: 20 km +1.000m
  • Parapantă

Detalii despre Festival Sport Montan Săcele și înscrieri, pe site-ul oficial.

 #4run #4run_Romania #alergare #alerg #sport #atletism #run #running #courir #correr #futas #munte #festival #montan #sacele

Vom alege câștigătorii prin random.org

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga înscrierile gratuite este să dați SHARE la postarea care anunță acest concurs (sa fie publica postarea) & să ne ”spuneți”, sub forma unui comentariu la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, până pe 25 septembrie, ora 17.00, la ce probe se poate participa la Festival Sport Montan Săcele.

en_USEnglish