Călătorie între Cer și Pământ

Avem 1 înscriere gratuită la Călătorie între Cer și Pământ, evenimentul din 29 septembrie

4shop.ro

Avem 1 înscriere gratuită la Călătorie între Cer și Pământ, cursele care se vor disputa pe 29 septembrie fiind de 10 km, 21 km și 42 de kilometri.Călătorie între Cer și Pământ

4run.ro pune la bătaie 1 înscriere gratuită pe care să o folosiți la Călătorie între Cer și Pământ, eveniment ce va avea loc pe 29 septembrie, înscriere pe care să o utilizați fie pentru cursa de 10 km, de 21 km sau cea de 42 km.

Evenimentul Călătorie între Cer și Pământ, este cel mai original concurs de alergare pe potecă și ciclism cross country din România și poate chiar din lume, ne anunță organizatorii. Traseul de concurs parcurge nu doar potecile de prin pădurile și dealurile invecinate orașului Târgu Ocna ci coboară și la 240m adâncime, traversând tunelurile minei Trotuș.

Călătorie între Cer și PământCălătorie între Cer și PământDetalii despre Călătorie între Cer și Pământ și înscrieri, pe site-ul oficial.

#4run #4run_Romania #alergare #alerg #sport #atletism #run #running #courir #correr #futas #munte #calatorie #trail #salina #TarguOcna

Vom alege câștigătorii prin random.org

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga înscrierea gratuită este să dați SHARE la postarea care anunță acest concurs (sa fie ”publică”) & să ne ”spuneți”, sub forma unui comentariu la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, până pe 18 septembrie, ora 16.00, pe care din cele trei trasee ați dori să alergați (10km, 21km sau 42km).

en_USEnglish