Aproape 2000 de participanți au luat startul la prima ediție a 5K BETANO Night Run. Traseul a inclus porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat – Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan – și porțiuni prin Parcul Herăstrău.

Câștigătorii 5K BETANO Night Run la 5km Individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria bărbați, cronometrat cu 16 min 02 sec și la categoria femei Mariana Cristea cu 20 min 30 sec. Echipa Bucharest Runners a ocupat locul întâi la proba 5km Echipe, înregistrând timpul 17 min 03 sec.

Pe toată durata desfășurării cursei au fost amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii au fost încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor. În cadrul competiției au fost oferite primilor 3 clasați  la cursa individuală, premii constând în bani, produse și servicii, iar primele 3 echipe finaliste au primit premii în produse și servicii. La finalul cursei, participanții au fost invitați pe terasa Berăriei H, pentru o petrecere specială cu un concert susținut de Vali Crăciunescu și multe surprize.

Alături de alergătorii amatori şi profesioniști au luat startul la 5K BETANO Night Run personalități ale vieții sociale și ale sportului românesc: Andreea Raicu, realizatorii TV și radio – Daniel Osmanovici și Bogdan Nicolai, campioanele olimpice Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Mihalcea (Macoviciuc) și Adelina (Cojocariu) Boguș. (foto: 5k BETANO Night Run)

Comunicat de presă