Ancuța Bobocel, foto: Kadir Ekinci

Ancuța Bobocel, campioană balcanică de cros

Ancuța Bobocel a condus cu autoritate cursa de la Campionatele Balcanice de Cros și a terminat pe primul loc, după 27 de minute și 5 secunde. Primul român, Nicolae Soare, a sosit al patrulea, după 30 de minute și 47 de secunde.

Singura medalie de aur a delegației României de la Campionatele Balcanice de Cros, concurs desfășurat în Serbia, la Cuprija, a fost câștigată de Ancuța Bobocel, care a condus pe tot parcursul celor 8 kilometri ai traseului și a trecut linia de finiș după 27 de minute și 5 secunde. Tot la fete, Roxana Bârcă a sosit a treia, în 27:14, echipa de senioare (+ Cristina Negru, locul 7, & Mădălina Florea, locul 9) ocupând locul doi. La băieți, cei patru sportivi români au sosit în ordinea – Nicolae Soare (30:47, locul 4), Cătălin Atănăsoaei (31:06, locul 6), Andrei Ștefana (31:53, locul 9) și Marius Ionescu (32:01, locul 10).

Cum a fost la campionatul Național de Cros, aici.

Mai mult ca sigur echipa feminină va fi trimisă și la Campionatul European de Cros, competiție organizată în Italia, la Chia, pe 11 decembrie. Anul trecut, Ancuța Bobocel a sosit pe locul cinci, la 20 de secunde în spatele câștigătoarei. Vezi detalii, aici.