Alergare nuda
Alergare nuda

Alergare în curul gol / VIDEO +18

Totul se mișcă. Sare în stânga, în dreapta, în sus și în jos. Fără nicio logică. Sânii se bălăngăne sau, în funcție de purtător, penisul.

Asta presupune o alergare fără niciun fel de îmbrăcăminte. Poate doar încălțămintea de alergat. În rest, cel mai dificil, poate mai greu decât curajul de a arunca toate țoalele și a rămâne dezbrăcat complet, este să găsești un loc în care să poți alerga fără să ai tot felul de persoane contrariate în jurul tău. Locații găsești, în special în taberele de nudiști, unde, în cele mai multe cazuri, se organizează și competiții de „fugă dezbrăcată”.

În România nu se găsesc dar în străinătate sunt cu sutele

Printre cele mai cunoscute alergări dezbrăcate din Europa este crosul Roskilde, din Danemarca. Competiția „Naked Run” de la Roskilde (vezi video +18ani), are loc în fiecare an în cadrul festivalului rock (cel mai mare din nordul Europei) ce se ține încă din 1971 în Danemarca, la începutul lunii iulie.

Competiții în lume (pentru date oficiale consultați site-urile competițiilor)

Alexandria Beach Run, 2km, Australia, 13 martie

Skinnydipper Sun Run, 5km, SUA, 30 aprilie

Nakukymppi Naked Run, 10km, Finlanda, 17 iunie

Patxi Ros Naked Run, 5km, Spania, 2 iulie

Tything Barn Naked Run, 5km, Anglia, 3 iulie

Wreck Beach Bare Buns, 5km, Canada, 14 august

Propunere alergare nud România: Cotrocenii

Să alergi nud este interzis. Să faci jogging în ansamblul prezidențial Cotroceni, tot interzis. Sau cel puțin așa spune Elena Băsescu: „Nici mie nu-mi este permis să alerg acolo”. Așa că ne putem imagina făcând o „dublă” interzisă: o alergare în costumul lui Adam pe aleile din Cotroceni [distanța maximă 1.3 kilometri]. Vă puteți gândi la Elena Băsescu care face jogging dezbracată prin curtea Cotrocenilor, alergată de Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, dezbrăcat pe bune. [LOL] Ansamblul Cotroceni, în care se află reședința prezidențială, muzeul Cotroceni, cu peste 20.000 de obiecte în colecția sa, și biserica Cotroceni, veche de peste 330 de ani, a fost ctitorit de Domnitorul Șerban Cantacuzino în 1681. Cotroceniul (bulevardul Geniului, nr.1, sector 6, București) este singura reședință de stat din România care a fost folosită din secolul al 17-lea până în prezent.