9 probe atletice vă testează pofta de adrenalină

4shop.ro

In acest an, organizatorii URBATLON au pregatit noi surprize care sa va stimuleze apetitul pentru distractie prin miscare la super aventura urbana din 24 iunie. La URBATLON 2017, ne comunică echipa MPG, au fost puse la cale cateva obstacole interesante menite sa va ofere o experienta inedita, sa va testeze dorinta de autodepasire.

Pe un traseu de 5 kilometri desfasurat pe inelul exterior al Arenei Nationale, din Capitala, dar si in interiorul maretului stadion, vor fi construite 9 probe sportive prin care va trebui sa treceti, iar distanta dintre acestea se parcurge in alergare. Cursa va incepe cu o proba inedita, in care va sunt puse la incercare limitele fizice, dar si abilitatile de concentrare, printr-o serie dinamica si rapida de exercitii demna de orice candidat la Going to Army. Odata depasit primul obstacol urmeaza provocarea Labirintului by eJobs, unde salturile sprintene va vor fi de mare folos si veti continua cu seturi de sarituri si slalomuri la Work & Fun by World Class. Usile se vor deschide larg pentru a admira grandoarea locatiei si a parcurge seria de trepte la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi dupa o alergare usoara sa topaiti la Jump & Fun by Toortitzi. E timpul pentru un serios Blocaj in trafic si o escaladare in forta a Piramidei. Urmeaza alte probe noi si va indemnam sa fiti cu ochii in patru pentru a nu rata niciun moment: Run like a Champ si Follow the leader. Si, nu uitati, sa zambiti si sa va bucurati din plin. Finalul va fi mega spumos iar fotografii vor fi atenti la tot pasul pentru a surprinde toate momentele energice, amuzante si interesant!

URBATLON 2017 beneficiaza de sprijinul a numerosi ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro, printre care mentionam: Gabriela Szabo – multipla campioana olimpica si mondiala la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Razvan Juganaru – multiplu campion national la MTB; Horatiu Dumitrescu – multiplu campion national si international la triplusalt si Personal Training Manager la World Class Romania; Calin Novacescu – antrenor Taekwondo si Fitness.

Pentru inscrieri, până pe 21 iunie, ora 23:59, accesati pagina competitiei de pe www.runfest.ro sau direct prin click aici.