Fuga pe uliță

600 de participanți la Fuga pe Uliță 2017

4shop.ro

Sute de adulți și copii au avut parte sâmbătă, 25 noiembrie, de câteva ore bune dedicate mișcării și jocurilor la evenimentul Fuga pe uliță, ultimul în acest an din seria RUNFEST!

Competiția Fuga pe uliță, aflată la cea de a 2-a ediție, a fost organizată de MPG și susținută de Mega Image prin Gusturi românești. Scopul acesteia a fost de a reînvia câteva dintre momentele dragi ale copilăriei pline de energie și de jocuri, afară în natură sau pur și simplu în spațiul urban, combinate în mod inspirat cu tradițiile și gusturile românești. S-au bucurat de această experiență frumoasă peste 600 de concurenți, care au primit o porție de alergare pe o distanță de 5 kilometri și au fost invitați la joacă: La Șotron au țopăit într-un picior prin fiecare spațiu marcat, apoi au exersat Săriturile sprintene peste mai multe rânduri din baloți de paie, iar înainte de a trece linia de Finish au luptat cu uriașii la Țară, țară vrem ostași!După aceste provocări amuzante fiecare concurent a primit medalia de Finisher binemeritată și s-a putut relaxa pe ritmurile muzicale ale DJ-ului și beneficia de show-ul oferit de echipa dinamică a Bălașa Percussion Group. Atmosfera evenimentului a fost una plină de voie bună, iar după alergare a venit momentul degustării bucatelor tradiționale sub marca Gusturi românești, oferite de Mega Image, cu o porție de ciolan cu fasole, vin fiert pentru adulți și multe momente vesele. La finalul evenimentului, toți participanții au luat parte la o tombolă în care au avut ocazia să câștige 18 premii atractive oferite de Mega Image, Mio Technology România și CANAH. Fotografii evenimentului au surprins multe secvențe frumoase, atât pe traseu cât și în zona de Start/Finish, care pot fi văzute în sute de poze publicate pe pagina Facebook RUNFEST. (foto: Runfest)

Echipa MPG lucrează în prezent la calendarul de competiții și în curând va anunța noutățile sezonului 2018. Toate informațiile le veți putea găsi pe platforma RUNFEST – runfest.ro.