Reebok dă 50.000 de dolari pentru o milă în sub 10 minute
Reebok dă 50.000 de dolari pentru o milă în sub 10 minute

50.000 de dolari pentru o milă în sub 10 minute!

4shop.ro

Singura condiție: să te lupți pentru a deveni președintele SUA! Compania Reebok a simțit că cei șase posibili viitori președinți ai SUA, acum încă în campanie electorală, nu sunt atenți la sănătate și i-a provocat să alerge o milă (1.61 km), iar dacă reușeșc să termine în sub 10 minute, 50.000 de dolari vor fi donați unei organizații caritabile pe care aceștia o aleg! Oare președintele României, Klaus Iohannis, ar putea duce o milă la această viteză?

Donald Trump (69 de ani), Jillary Clinton (68 de ani), Marco Rubio (44 de ani), Bernie Sanders (74 de ani), Ted Cruz (45 de ani) și John Kasich (63 de ani) sunt cei șase care încă se mai luptă pentru a rămâne singurii candidați ai partidelor lor pentru președenția Statelor Unite ale Americii. ”Dacă pot alerga în sub 10 minute o milă atunci vom dona 50.000 de dolari unei organizații caritabile pe care aceștia o aleg”, a sunat anunțul făcut pe fitness.reebok.com. Ce înseamnă 10 minute pe o milă? Alergarea a patru ture de pisă și 10 metri într-un ritm de 6.12 minute pe kilometru. O viteză de aproape 9,7 km/h care pare accesibilă la prima vedere.

Despre cum aleragă politicienii americani maratonul, aici!

klaus-iohannisCum se va comporta Bernie Sanders la 74 de ani? Mai mult ca sigur va rata donația firmei de echipament, știind fiind faptul că septagenarul se plânge de vitezele rapide din altă parte, așa cum ne-a arătat-o în declarația despre internetul din România, mult peste ce e în America. 🙂 Poate doar republicanul Marco Rubio, la 44 de ani, să poată rezolva cerința Reebok-ului! Cum ar reacționa președintele României la o asemenea ofertă? Ar putea românul de origine germană din Sibiu, Ardeal, să alerge la 56 de ani, cu 6.12 pe mie pe o distanță de 1.610 metri? (foto: Facebook, Klaus Iohannis)