Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, eveniment din cadrul RUNFEST organizat în pădurea Băneasa a ajuns la ediția a patra, înscrierile putând fi făcute online până pe 24 august.

Fox Trail pachet concurs v2Evenimentul va avea loc pe 28 august, startul curselor fiind programat de la ora 11.00. Organizatorii competiției au ”desenat” patru trasee, unul pentru copii, de 2,5 km, unul de 5 kilometri, unul de 10 kilometri, și semimaratonul de 21 de kilometri. Până pe 21 august, taxa de înscriere (AICI) este de 85 de lei, între 22 și 24 august fiind de 95 de lei. Pachetul competițional cuprinde numărul de concurs, cip de cronometrare, tricou tehnic personalizat RUNFEST Fox Trail, medalie de finișer, voucher discount la Running Warehouse Europe, baton Isostar, o porție de paste Barilla la finalul evenimentului, o doză de Ciuc Radler și alte produse oferite de sponsori.

RUNFEST-Baneasa_traseu_foto-Alexandru-MituParticipantii la cursele KIDS RACES, care beneficiaza de inscrieri gratuite in acest eveniment, respectiv in limita a 250 de locuri, vor primi kit-uri de concurs in care nu sunt incluse tricouri. La inscriere insa vor putea opta, daca doresc, pentru un tricou tehnic acesta fiind contra cost, la un pret minim. La pachetul competitional se adauga toate serviciile oferite in cadrul evenimentului, precum si atmosfera energizanta de la Start/Finish: amenajare si marcare trasee; punct de informatii si de ridicare de pachete; cronometrare de specialitate realizata cu sistemul MyLaps; puncte de alimentare si de hidratare la Start si pe trasee; comunicatii de urgenta; interventii de urgenta; asistenta medicala; vestiar si garderoba; servicii de catering; fotografii de la competitie; muzica si MC, precum si alte servicii asigurate de sponsori si parteneri.

RUNFEST-Baneasa_traseu-2_foto-Alexandru-Mitu”Padurea Baneasa isi deschide cararile la inceput de toamna pentru toti cei care doresc sa profite de o escapada in natura, la marginea Capitalei. Toti alergatorii, indiferend de nivelul de pregatire, vor avea ocazia sa se bucure de miscare si distractie in aer liber alaturi de familie, prieteni sau colegi la a 4-a editie a Bucharest FOX TRAIL Half Marathon. Pe trasee accesibile si apreciate de sportivii amatori, care imbina in mod inspirat liniile lungi si late din inima padurii Baneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, fiecare iubitor de miscare va avea ocazia sa traiasca experienta unui adevarat cros”, au precizat organizatorii.